Summer, Summer , Summertime! Met NAIF Babycare !

Oke, “Summer time” is het nog niet helemaal. Maar ik denk dat de meeste van jullie wel al een vakantie geboekt hebben of weten waar ze dit jaar hun zomer vakantie gaan doorbrengen. Niet alleen tijdens de zomervakantie is bescherming van je kindje belangrijk, maar ook tijdens die ene zonnige lente dag. De huid van baby’tjes is nog heel gevoelig en kan nog zo niet veel hebben. Vandaar dat baby’s buiten ook in schaduwplekjes moeten spelen en hoofdbescherming zoals een zonnehoedje dragen. Maar dit is zeker niet voldoende! Ook de huid heeft extra bescherming nodig!

Ik kreeg dit setje zonnebrand SPF 50 en aftersun van Naif babycare thuis gestuurd.

De producten van Naif bevatten enkel natuurlijke ingrediënten, zoals Shea Butter, dus geen schadelijke stoffen als PEG, SLS/ SLES, Phenoxyethanol, Parabenen of Minerale Olie. De heerlijke geur is allergeenvrij. Dat maakt Naïf zonnebrandcrème ook geschikt voor baby’s met een gevoelige huid.

Smeer je baby dus goed in, voordat je naar buiten gaat! Herhaal dit minimaal iedere 2 uur!

Daarnaast ziet de verpakking van de zonnebrand en de aftersun er ook mooi uit! Niet te vergelijken met zo’n lelijke Nivea fles. Dit staat toch net wat leuker op je plankje of in je tas!

Wij zijn blij! We hebben al wat warme dagen gehad dit voorjaar en ook al gesmeerd!

De witte waas vind ik wel persoonlijk wel meevallen, de geur is heerlijk!

 

 

Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.