Suus Strijbos – Owner/Blogger/Stylist

 

Owner of Leeffstijl, blogger en gediplomeerd interieur stylist. Troste mamma van Mila Ella. Samenwonend met mijn man sinds 2010 in het zuiden des lands, (ver)bouwend aan ons droomhuis.
Sinds 2014 officieel gestart als zelfstandig ondernemer, met een grote passie voor interieur, design en fotografie.
Ik hou van reizen, nieuwe culturen ontdekken, lekker eten en drinken en vooral veel tijd doorbrengen met familie en vrienden.
Leeffstijl is geboren in Januari 2013 als een hobby, al snel liep dit uit de hand, en groeide het uit tot iets groters, waarop ik besloot de stap te nemen en het in 2014 officieel te maken! In 2017 ben ik gestopt met het werken voor mijn baas, om me fulltime aan Leeffstijl te kunnen geven.

Naast jullie op de hoogte houden van nieuwe trends, hotspots en nieuws via onze blogs, kunnen jullie ook bij Leeffstijl terecht voor
interieur advies en projecten op maat.

 

Heleen – Blogger

 

Sinds 2013 woon in samen met mijn vriend in Weert en in 2017 kregen we de sleutel van ons eerste koophuis. Ik houd van alles wat met interieur te maken heeft en kan er helemaal mn ei in kwijt. Op de basisschool tekende ik al ingerichte huizen en toen ik als vervanger in het onderwijs niet genoeg te doen had, begon ik mijn eigen webshop. Na een jaar owner te zijn van die webshop, heb ik door mijn fulltime baan als leerkracht deze op moeten geven. Ik leerde Suus kennen via mijn webshop en nog steeds hebben wij fijn contact. Leeffstijl is voor mij een leuke en vooral actuele webshop/blog en hoe leuk dat ik daar nu deel van uit mag maken. Ik ben creatief en echt een gezelschapsmens en ik houd jullie dan ook graag op de hoogte van onderandere interieurtrends en hotspots in de buurt. Tot snel.

 

Mocht je naar aanleiding van je bezoek aan deze website nog vragen hebben, dan kun je onderstaand contactformulier invullen of een mail sturen.

 

 

 

Contact:

Mail: info@leeffstijl.nl
Tel: +31 6 10183071
K.v.K. nr.: 60905522
BTW nr.: NL062563944B01
Per 01-01-2020 NL001205264B13

Contact

Name

Email

Message