Het nieuwe pakje drinken!

 

Heerlijk, wij hebben 3,5 week vakantie er al weer bijna opzitten. De hele maand Juni… excuse me! Het was nodig! We zijn niet alleen in Italië geweest maar hebben ook verschillende tripjes binnen Nederland gemaakt! Dat vraagt met een baby natuurlijk om volle tassen. Een dagje uit, iets te eten voor onderweg is dan altijd wel makkelijk, maar ook zeker wat te drinken! Daar we met z’n allen wat meer bewust bezig moeten zijn met het milieu ( denk bijv. aan het scheiden van je afval ), proberen wij ook bewuster bezig te zijn met het afval. Zo neem ik bijvoorbeeld altijd een plastic drink fles mee voor mezelf die ik thuis als vul met wat lekkers, ook neem ik als we gaan shoppen een eigen draagtas mee voor de inkopen en koop ik geen plastic tasje aan de kassa. Als ik onderweg ben en ik moet mijn eigen lunch meenemen, gaat deze mee in een lunchbox i.p.v. een boterhammenzakje!

 

 

Voor de kleine meid wordt ook heel wat meegenomen als we onderweg zijn. Denk aan een boterham, een koekje, stukjes fruit en wat te drinken. Nu ben ik geen fan van pakjes drinken voor kinderen ( ja ik heb ze wel eens gekocht voor mijn neefjes, gewoon voor het gemak en omdat ik zelf nog geen moeder was ). We zijn thuis heel bewust bezig met de voeding van onze dochter. Het betekend niet dat ze nooit wat lekkers mag. Maar ik probeer te veel zoet op dit moment nog uit de weg te gaan. Weten jullie dat in een pakje drinken wel 4 suikerklontjes zitten! Erg gezond voor een kind lijkt me dat niet!

Nu kreeg in dit toffe artikel thuisgestuurd en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik mega enthousiast ben! Zoals ik zei neem ik voor mezelf ook altijd een plastic fles drinken mee, dus waarom voor mijn dochter niet? Drink in the box , komt met het herbruikbare drinkpakje! Je kunt hem zelf vullen, zo weet je precies wat je je kind te drinken geeft!

Maak bijvoorbeeld zelf een lekker fruitsapje van bronwater met echt fruit. Wat bosbessen, sinaasappel of citroen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.Wij hebben het Drink in the box pakje gevuld met bronwater en schijfjes citroen, heerlijk verfrissend op een warme zomerdag. Door het rietje dat in het pakje zit is het ook makkelijk drinkbaar voor kinderen.De pakjes zijn lekvrij, gemaakt van Tritan, je moet heel gek doen wil je dit pakje stuk krijgen, en het mooiste van allemaal ( vind ik ) je kunt hem gewoon in de vaatwasser doen.

Nou wat wil je als moeder in deze tijd nog meer!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Meer informatie vinden jullie hier!

Ze hebben niet alleen Drink Boxen maar ook Snack Boxen met 2 compartimenten, zo kun je bijvoorbeeld iets hartigs en iets zoets meenemen!

 

Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.