Hotspots Sittard

De dingen die wij het allerleukste vinden zijn onze meetings buiten de deur.
Daar Josianne en ik beide in het zuiden des lands wonen en zelfs niet bij elkaar om de hoek, maken wij van onze meetings gelijk een (mid)dagje uit.
Zo komen we vaak op de leukste plekjes terecht die we dan weer mooi met jullie kunnen delen.

Onze laatste meeting was in het gezellige Sittard.

Naast de zakelijke dingen die besproken moeten worden, zijn wij ook niet vies van een heerlijke lunch of een lekkere kop koffie. Meestal voor dat we aan het zakelijke gedeelte toekomen, zoeken we dan ook naar een leuke concept store, of een hip lunch tentje, het liefst met WiFi waar we dan eerst even gezellig kunnen bijkletsen en lunchen voordat we beginnen met werken.

Het was nog vroeg op de dag , beide uitgehongerd, express natuurlijk kwamen terecht bij RAUW, het was even zoeken, verstopt om het hoekje, maar we hebben het gevonden.

RAUW

 

RAUW is een leuk klein zaakje gelegen midden in het centrum van Sittard. Ontstaan uit passie voor gezond en lekker eten.
De producten die bij Rauw gebruikt worden zijn biologisch, puur en (h)eerlijk. Alle gerechten worden zelf gemaakt en er worden dus geen kunstmatige stoffen aan toegevoegd. Daarnaast zijn alle gerechten gluten –en/of lactosevrij

Dus verzin nu nog maar eens een reden om hier niets te willen nuttigen.

 

 

 

 

 

Wij kozen voor 2 (h)eerlijke boterhammen, de een met gegrilde groente en de ander met Indiase ‘kip’ curry, en 2 maal de verse appelsap met een klein beetje munt.

RAUWRAUW

 

 

 

 

 

 

Verder is dit zaakje zo leuk omdat het hip ingericht is, heerlijke bankjes met zachte kussentjes, overal kratjes met verse producten, een hippe fiets aan de muur, je kunt er zelfs de hippe plantjes van Ogreen kopen ( hier binnenkort meer over in een Blog )

Om jullie een kleine sfeer impressie te geven hebben we ook wat foto’s gemaakt.

RAUW

RAUW

 

 

 

 

 

 

Adres; Nieuwstraat 3, 6131 EJ Sittard
Info; http://houvanrauw.nl

Next stop

Natuurlijk niet aan het zakelijke aspect toegekomen, maar wel al tientallen winkeltjes binnen geweest, werd het dus tijd dat we eens opzoek gingen naar een plek waar we het e.e.a. konden bespreken onder het genot van een kopje koffie.

We hadden al veel verhalen gehoord over Concept Store FEE, dus daar kwamen we dan ook vanzelfsprekend terecht.

FEE

FEE

 

 

 

 

 

 

Een hippe winkel met mooie merken als , Cheap Monday, DEUS , Ivy & Liv , Wood Wood en nog veel meer.
Een ruim pand met een industriële uitstraling en onder in de winkel gezellig aan het raam een klein cafeetje waar je ook gerust even met je laptop kunt gaan zitten werken.
Perfect dus! Onder het genot van een heerlijke Latte met natuurlijk een siroopje konden wij het e.e.a. bespreken. Er moest nog fanalen afgerond worden voor de vernieuwde website en voordat het zomer verlof ( lees; voor Suus zwangerschapsverlof ) kon beginnen.FEE
Ben je in Sittard, bezoek dan absoluut deze concept store, voldoende inspiratie en super gezellig personeel. Ze hebben ook een leuk blog dat je kunt volgen!

Adres; Limbrichterstraat 71, 6131 EB Sittard
Info; http://www.fee-conceptstore.nl

Signature

 

 

Suus

Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.