Hotspot Horst – Gember

Hier in het zuiden hebben we nog vakantie! Althans de kinderen, veel mensen zijn alweer aan het werk nu de bouwvak om is.

Maar werken hoeft helemaal niet vervelend te zijn. Tegenwoordig hoef je zelfs niet meer thuis aan je bureau te zitten of op je saaie kantoor.

Flexwerken is helemaal hot, geen van 9 tot 5 uren meer! Begin eens wat eerder zodat je ’s middags nog lekker van het weer kan genieten. Start later met werken omdat dit beter uitkomt met je afspraken. Ook buiten de randstad wordt ‘flexwerken’ steeds meer een begrip.

Wij kunnen natuurlijk niet achter blijven hierin. Er zijn zelfs veel leuke flexplekken te vinden als je er even naar opzoek gaat!

 

gember

Zo kwamen wij een tijdje terug uit in Horst aan de Maas gelegen in Noord-Limburg.

In het oude VVV kantoor zit tegenwoordig Gember Foodbar gevestigd.

Een super hip eetcafe, waar zelfs gewerkt kan worden.
2 jonge hippe dames Sanne en Claire runnen deze zaak. Hun passie voor voeding en bewust eten is hun drijfveer. Zo staan er ook de lekkerste verantwoorde gerechten op hun kaart.
Perfect voor je lunch afspraken dus.

 

 

Het interieur is helemaal van deze tijd. Relaxte banken van Playwood, gezellige kussentjes erop, in het midden een grote eetkamer tafel met verschillende hippe stoelen eraan, een goed gevulde vaas met bloemen op tafel!

gembergember

Onze kenwoorden voor Gember: Bewust, Gezond, Hip, Representatief, helemaal van deze tijd.

Wij zitten hier dan ook regelmatig te werken, al is het een korte werkbespreking buiten de deur, het presenteren van nieuwe producten, of het gezellig samen bloggen. Deze hotspot wilde wij niet aan jullie voorbij laten gaan!

Wellicht zien we je daar wel eens!

Signature

Suus

Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.