Shoppen met Suus

Graag in een grote woonwinkel shoppen, maar raak je zelf daar vaak het overzicht kwijt door al het moois dat je tegenkomt? Dan is dit echt iets voor jou!

Samen shoppen bij een grotere woonwinkel als Loods5 of een eigen favoriet. Graag neem ik je mee voor een inspirerende shopdag, ik geef je tijdens het shoppen handige styling tips, en laat je zien hoe jij makkelijk dingen kunt combineren in jouw eigen interieur.


HOE ZIET ZO’N DAG ERUIT?

Wij starten natuurlijk eerst met koffie of thee, waarin wij jouw/jullie interieur bespreken. Zorg voor een aantal foto’s van jouw/jullie interieur dat je graag wilt aanpakken! Neem ook wat sfeerbeelden mee ( denk aan Pinterest inspiratie ) van de stijl die je/jullie mooi lijkt! Dit zullen we samen naast elkaar leggen en daarna gaan we samen 2 uur op pad in de door jou gekozen woonwinkel. In die tijd laat ik je/jullie praktisch tips zien die jij/jullie in jouw/jullie interieur kan toepassen, ik geef je/jullie advies over het kleur gebuikt en laat ik je/jullie zien hoe jij/jullie de styling in jouw/jullie eigen huis kunnen aanpakken.

Lijkt het je leuk, en neem je graag ook nog iemand mee? Je man, vriendin, buurvrouw of je moeder? Geen probleem!


TARIEF

De prijs voor shoppen met Suus is €195,- incl. BTW ( Loods5 in Maastricht is inbegrepen in de prijs )  Voor een andere woonwinkel buiten een straal van 30km vanaf Venlo tellen wij €0,30 per KM.


HEB JE INTERESSE? 

Wil je een afspraak maken? Vul dan hier het contactformulier in.

Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.