Opening Søstrene Grene in de Lichtstad

Yay! Een lichtpuntje voor ons zuiderlingen! Niet meer naar Nijmegen of Den Bosch te hoeven gaan. Enkele weken geleden ontvingen wij namelijk een uitnodiging voor de opening van Søstrene Grene in Eindhoven.

Deze uitnodiging slaan wij natuurlijk niet af. Vroeg zaten wij al in de auto naar hartje Eindhoven.

De winkel ligt op de winkelstraat in het centrum van Eindhoven. Een warm ontvangst door een gastvrouw die buiten aan de rode lopen versierd met ballonnen al op je stond te wachten met een glimlach en een tasje in haar hand dat ze vervolgens aan je aanbood als je de winkel binnen liep. Binnen werden we verrast door een prachtige dame die een mooi stuk muziek speelde op haar viool.

Josianne en ik besloten eerst een rondje winkel te doen en foto’s te maken voor jullie, voordat we een mandje namen en eens goed gingen shoppen! Het voordeel van meteen bij een opening zijn is dat de winkel er nog puik uitziet en je mooie foto’s kunt maken. Kom je een uur later is er al veel rondgesnuffeld en gerommeld. Niet fijn voor de foto dus!

Wij nemen je graag mee een rondje door de nieuwe winkel in Eindhoven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk lieten ze ons niet met lege handen naar huis gaan. Naast de spulletjes die we al gekocht hadden. Kregen we ook nog een goed gevulde goodiebag, en niet zo een waarvan de helft vol zit met papier! Nee! Een goodiebag vol mooie, heerlijke en fijn producten uit hun winkel!

Søstrene Grene, bedankt voor jullie uitnodiging en jullie zien ons regelmatig terug!

Wij hebben deze ochtend afgesloten met een heerlijke cappucino en lunch in The Happiness Cafe!

Suus

Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.