Opening Hella Duijs

Gisteren zijn wij een dag in Nijmegen geweest en naar de opening van het nieuwe atelier van Hella Duijs.

We leerde Hella kennen eerder dit jaar op de Design Day in Maastricht, ze stond daar met haar mede collega’s van Made in Nijmegen.

Hella is de kunstenares achter haar inmiddels beroemde vaasjes genaamd naar haar familie leden. Je kent ze vast, Feline ( Hella’s kleinste nichtje ), Liesje ( Hella’s moeder ), Sibilla ( dat is de Oma van Hella )en noem maar op!

Taart stolp

Hella Duijs

Hella Duijs

 

 

 

 

 

 

 

Honig FabriekTegenwoordig kun je Hella Duijs vinden in het complex van de Honig fabriek in Nijmegen. Dit is een supergave industriele omgeving aan de waalkade en tevens ook makkelijk te bereiken vanuit het station. Haar atelier en winkel vindt je in “De Smeltkroes”. De Smeltkroes is een onderdeel van het hele Honig complex waar jonge en takentvolle ondernemers hun atelier / winkel hebben, de producten die hier verkocht worden zijn veelal handgemaakt.

 

Terug naar Hella, en haar nieuwe atelier, een ruime en inspirerende plek, waar ook de plannen liggen om binnenkort workshops te gaan geven. Uit nieuwsgierigheid vroegen we haar hoelang het duurt voordat een vaasje van grondstof tot eind product in haar winkel staat. Dit proces duurt maar liefst een week! Ieder product is uniek en wordt met heel veel passie en liefde gemaakt. Hou vooral haar social media en website in de gaten! Binnenkort zal zij ook enkele nieuwe producten toevoegen voor de feestdagen.

 

 

Making of

Making of

Making of

 

 

 

 

 

 

 

We delen graag enkele foto’s met jullie van ons bezoek aan haar atelier en de prachtige vaasjes die ze maakt.

Hella

Hella

Hella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij wensen Hella heel veel succes op haar nieuwe plek en komen graag een keer terug voor een workshop!

P.s. Weten jullie dat de kaarten serie van Hella Duijs binnenkort via de Leeffstijl webshop te verkrijgen zijn! Hou dus ook onze shop en social media in het oog!

Postcard Hella Duijs

Postcard Hella Duijs

 

 

 

 

 

Signature

Suus

Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.