Natuurlijk Najaar

De herfst is officieel begonnen, dat betekent dat we ons interieur weer kunnen aanpassen aan de nieuwste interieurtrends en deze trends gaan behoorlijk veranderen. Wat gaan we terugzien dit najaar?

Trendkleuren
Warme en donkere tinten zullen dit najaar een grote rol spelen. Denk hierbij aan okergeel, donkergroen, aubergine en donkerrood. Ben jij niet zo van deze heftige kleuren op de muur, kun je ook prima kiezen voor een mooie zachtroze poedertint op de muur waarbij je de trendkleuren laat terugkomen in de accessoires.

Materialen
We zullen in de meubels vooral veel stoer zwart staal terugzien. Goud wordt het nieuwe koper. Alle Quotes zullen van de muur verdwijnen en maken plaats voor handmade decoratie. Teakhout is weer helemaal hip. Verder zal ook veel natuursteen en rotan aan bod komen en het geoxideerd servies mag absoluut niet ontbreken dit seizoen. Deze materialen doen mij laten denken aan de vorig jaar al aan bod gekomen trend “Luxury Shades”. In zowel de decoratie als de verlichting zal vooral het zwart staal terugkomen en zijn geometrische vormen helemaal hot. Tot slot veel, heel veel groen in huis, bloemen en planten spelen een grote rol dit najaar.

Kortom veel warme en natuurlijke kleuren en materialen. Na ons bezoek aan de woonbeurs zullen wij nog terugkomen op alle specifieke trends. Laat dat najaar maar beginnen, wij zijn er klaar voor!

Liefs,

Josianne

 

Bronnen:
Hk Living lamp, kussen Zuiver, Bloomingville vaasje, Housedoctor klok, dressoir Wehkamp, fauteuil Knibbeler, tafeltje Trendhopper

Josianne

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.