Lets meet Leendert en Ingrid!

Tijdens mijn vakantie in Italië ontving ik allemaal toffe pakketjes in Nederland. Mijn moeder die op ons huis verzorgde nam alle pakketjes aan en stuurde iedere dag wel een foto via whatsapp, een beetje jaloers makend als je zo veel km verder zit!

Zo ontving ik ook dit mooie pakketje per post van Leendert meets Ingrid! Leendert Masselink en Ingrid Bockting, een grafisch designer duo dat ik tegen kwam via Instagram. Hun grafische ontwerpen spraken me meteen aan, maar ook het te leuk vogeltje dat hier voor mijn neus ligt in een prachtig verpakt doosje!


Nog altijd stond hij op mijn verlanglijstje, de Vitra Eames House Bird, maar met een rondkruipende baby in huis die nog moet gaan lopen, mijdt ik deze hele duren stukken even in huis. Maar ja, het is ook weer een vogel die half de wereld al in huis heeft. Dus ik ging opzoek naar een andere mooie vogel. Found it! En zal ik jullie eens iets vertellen, stiekem vind ik de Birchwoord Bird van Leendert meets Ingrid nog mooie dan de House Bird! Die ik na het ontvangen van dit vogeltje alweer bijna vergeten ben!

De Birchwood Bird is gesneden uit berken hout ( Birch Plywood ), en daarna geverfd. Dit wordt allemaal met de hand gedaan. Hij is verkrijgbaar in 2 varianten, een lichte en de donkere variant. Op de foto’s is de donkere variant afgebeeld. Je kunt ze ook beide kopen en ze mix en matchen! Creëer je eigen koppeltje vogeltjes of geef er iemand een cadeau.

De Birchwood Bird fladdert inmiddels een week door ons huis, van de ene naar de andere plek. Maar volgens mij heeft hij nu zijn plekje wel gevonden!

Het is zo’n heerlijk vogeltje dat die eigenlijk wel overal in huis kan staan!

Ook nieuwsgierig naar de andere ontwerpen van Leendert meet Ingrid? Kijk dan even hier!

En ben je ook verliefd op dit schattige vogeltje!
Dan heb je geluk, want we mogen onze volgers 10% korting aanbieden op hun bestelling! Gebruik hiervoor kortingscode : LEEFMEETS ( deze is geldig t/m 23 Juli )

 

 

 

 

Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.