Lentekriebels

Begint het bij jullie ook zo te kriebelen. Ik heb al echt de lente in mijn bol! De lente is echt mijn favoriete seizoen van de 4! Yes ik verkies de lente boven de zomer. Heerlijk om als de eerste lammetjes weer geboren worden een lekkere boswandeling te maken of weer wat vaker de fiets pakken in plaats van de auto! Genieten van die eerste echte warme zonnestralen! Voel je ze?! Ook in huis doet het lente zonnetje het altijd goed, de kwaliteit van je foto’s schiet er op vooruit, dat bosje bloemen op tafel straal net wat meer en we krijgen weer zin in de grote schoonmaak! Even je huis weer helemaal lente klaar! Nu zal ik dit jaar niet specifiek aan die schoonmaak doen dit jaar, ik moet iedere dag nu met de zuiger en dweil door het klus huis. Maar de ruimtes die af zijn in huis, houden we natuurlijk wel goed bij! En het liefste doen we dit met het mooiste design! Zo scoorde ik voor op de badkamer deze ramenwisser van Zone Denmark! Hier wil manlief zelfs na iedere douchebeurt de glazen wand droog trekken.

 

 

 

En wat dachten jullie van al die handdoeken, die verdwijnen in deze prachtige wasmand van HAY.

 

Ook voor de kruimels van onze kleine meid die overal en nergens ronddwalen in huis hebben we gekozen voor een stylish design verantwoorde manier van opruimen met deze stoffer en blik van Normann Copenhagen!

De wasjes in ons washok worden gedraaid met het wasmiddel van Seepje. Dat zijn echte flessen die gezien mogen worden in een aparte kamer speciaal voor de was.

Voor in de nieuwe keuken die er hopelijk eind van deze maand erin zit heb ik ook nog 1 item op het wensenlijstje staan. De afwasset van Zone Denmark.

En zeg nu eerlijk, jij poetst toch ook liever met mooie items! En vind je nu een van deze items ook mooi voor in je eigen huis? Shop ze dan makkelijk door op de afbeelding te klikken.

 

Bronnen; Zone Denmark, HAY, Seepje , Normann Copenhagen
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.