De lente collectie van Søstrene Grene

Misschien leeft nog niet iedereen naar de zon, de fluitende vogeltjes, het open slaan van deuren en ramen in huis toe. Maar ik wel, ik heb lang genoeg opgesloten tussen de rommel in ons Dreamhouse Project gezeten en ben ontzettend toe aan het voorjaar! Ook om eens met de frisse wind door het huis te gaan en onze inboedel te vernieuwen. Nieuw huis betekend ook een nieuwe start en een nieuwe start betekend nieuwe spullen! Hier en daar ben ik dan ook al aan het shoppen en mijn wensen lijstje wordt maar groter en groter voor in ons nieuwe huis.

Zo word ik ook dol enthousiast van de interkeurcollectie lente 2018 van  Søstrene Grene! Heerlijke frisse lente kleuren, om het ook in het voorjaar knus en gezellig te maken binnenshuis.

Bij het ontwerpen van hun interieurcollectie voor de lente van 2018 hebben is de nadruk gelegd op mooie en opvallende elementen die warmte, rust en idylle uitstralen. Zachte vormen en textiel in fijne pastelkleuren staan deze lente in de schijnwerpers gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en rotan.

Gekleurd glas is een trend waarin de zussen dit seizoen stevig geloven. Hun collectie bevat daarom zowel glazen vazen als kleine meubels met glasdetails. Uiteraard betekent de lente ook verse bloemen – die je in de nieuwe collectie zowel kunt terugvinden in de vorm van designmotieven als in de prachtige vazen waarin de bloemen gearrangeerd kunnen worden.

 

 

Geef maar eerlijk toe, jullie worden ook hebberig van deze mooie items! Op mijn wensenlijst zijn de zitkussen komen te staan, heerlijk om bij de kids op de grond er bij te zitten, of snel een knus zitplekje te creëren.

Ook het servies goed kan ik wel gebruiken voor in de nieuwe keuken! prachtig is het toch?!

De collectie is verkrijgbaar in de Søstrene Grene winkels vanaf donderdag 1 maart (met uitzondering van de zitbank en het dienblad die verkrijgbaar zullen zijn vanaf donderdag 25 maart).

1 Comment
  • Leon

    6 maart 2018 at 02:00 Beantwoorden

    Wat heerlijk al die vrolijke kleurtjes.. ik ben ook zo toe aan de lente.. het is bijna zo ver! De zon is er al wel, maar nu nog het temperatuur. Wat een leuke kussentjes.. ik krijg al helemaal zin om het huis weer her in te richten.. vooral de woonkamer is toe aan wat kleur!

Post a Comment