Inpakken met Lielie

Inpakken.. ik houd ervan. Even op de fiets naar Hema om leuke inpakspulletjes te halen met bijpassende stickers. Ik houd er van om cadeaus persoonlijk te maken. Soms mis ik niet die ene sticker of dat lintje met een tekst. Op internet zie je de leukste inpakspullen voorbij komen en zo ook op www.lieliestickersenmeer.nl. Deze beginnende webshop onderscheidt zich door de enorme hoeveelheid aan keuze die je hebt voor bijvoorbeeld inpakpapier, zakjes, lintjes en ook stickers. Ze verkopen zelfs clips en confetti. Een zeer complete collectie dus. Knap voor een beginnende webshop.

Van een nieuw huis tot een verjaardag, van een oppepper tot een kleine baby. Voor elke gelegenheid heeft Lielie een leuke sticker, een lintje of inpakpapier. Lielie levert pakketten in en mooie doos en elke doos wordt voorzien van iets lekkers.


Lielie verkoopt onder andere printjes van Paperfuel. Merken worden genoemd op de site.

 

 

Enkele vragen aan Lielie:

Wie zitten er achter Lielie?

Lieneke (24) en Lieke (23) zijn al heel wat jaren vriendinnen met beide dezelfde passen: het mooi inpakken van cadeaus, zo zeggen ze zelf. “Een mooi ingepakt cadeau is toch veel leuker?”

Wie of wat deed hen de webshop beginnen?

Lieneke en Lieke droomden van een ruimte vol grote klossen lint en stickers, maar vroegen zich terecht af wat ze daar toch mee moesten? Zo ontstond het idee om met een kleine webshop te beginnen. Ze starten via Instagram een account en zo ontstond er een heuse webshop. Lieneke was net afgestudeerd en Lieke had twee weken vakantie tussen haar schoolperiode en de start van haar afstuderen. In die twee weken zaten ze een middag bij elkaar om producten te bestellen en die week er na zaten ze al lintjes te rollen en stickers apart te knippen. De webshop www.lieliesstickersenmeer.nl ging op 7 februari online.

 

Waarom Lielie?

Na bovenstaand verhaal kunnen wij wel raden dat Lielie ontstaan is uit Lieneke en Lieke. Ik zeg: een leuk idee!

Welk product zouden zij vandaag nog uit de shop bestellen en waarom?

Lieneke en Lieke kunnen niet kiezen en zouden eigenlijk alles in huis willen halen. Dit nemen zij mee in hun keuzes. Ze geven aan alleen spullen te bestellen die ze zelf ook echt mooi vinden. Dit maakt Lielie een hele persoonlijke en unieke webshop.

Wat inspireert ze tot de keuze van de artikelen?

Lielie is elke week op zoek naar nieuwe producten en zo is er elke dag kans op nieuwe items. Alles wat ze mooi vinden, tegen komen op internet, laten ze elkaar zien en zo onstaat er steeds een nieuwe, wisselende collectie. Het wensenlijstje van Lielie groeit zo. Als het dan tijd is om nieuwe inkopen te doen, pakken zij het wensenlijstje erbij. Lielie probeert daarnaast rekening te houden met de wensen van klanten. Ze merken dat klanten toch happy worden van kleurtjes, grappig want Lielie zelf heeft de voorkeur bij zwart/wit.

 

Wat is het geheim om de webshop tot een succes te maken?

Lieneke en Lieke krijgen enorm veel energie van het bezig zijn met de webshop. Dat werkt aanstekelijk. Daarnaast hebben de dames het vooral erg gezellig om met elkaar samen te werken. Ze zijn dan ook heel blij als er weer een bestelling binnen komt en ze tijd maken om deze mooi in te pakken.

Welke tip geven zij aan andere webshop owners?

“Ga ervoor en deel je eigen passie door dat terug te laten komen op social media en je site. Het is ook zó leuk om enthousiaste reacties te krijgen van andere liefhebbers en/of klanten!”

 

Win Actie!

We mogen ook een iets weggeven aan een van jullie! Onder alle reacties op Instagram en Facebook of hier op het blog, mogen wij een winnaar bekend maken die een cadeaubon t.w.v. 5 euro ontvangt om vrijblijvend te besteden in de webshop van Lielie. Vergeet ons ook niet te volgen op Social Media.

 

Liefs,

Heleen

Heleen

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.