INDUSTRIELL Collectie

Van de week liep ik er even binnen, doe het eigenlijk veel te weinig en ben er meestal alleen te vinden als ik echt wat nodig heb. Ik heb het over de Ikea.

Ik hou er nooit zo van om met onnodig veel dingen thuis te komen, waar ik eigenlijk de plek niet voor heb, of alleen maar gekocht heb omdat het zo betaalbaar is. Naar de Ikea ga ik meestal voor specifieke dingen!

Natuurlijk houden we wel nauwlettend de samenwerkingen en de collecties van Ikea in de gaten. Zo weten we bijvoorbeeld dat de Tom Dixon bank al te verkrijgen is in de winkels! Als ik er de plek voor had een fijne musthave voor het hele gezin! Maar waar we helemaal happy van worden is de samenwerking van Ikea met Piet Hein Eek.

Regelmatig ben ik in Eindhoven te vinden en sla PHE dan ook nooit over, inspiratie opsnuiven, kijken waar ik mijn geld nu weer aan kan uitgeven of al is het maar een kop koffie of een lunch. Een echte fan? Nee dat ben ik niet, maar ben wel altijd erg gecharmeerd van zijn werk.

Het gebruik van restmaterialen in zijn nieuwe ontwerpen spreekt me erg aan. Ik denk dat we dan ook veel meer moeten doen, om zo een duurzamere samenleving te creëeren. Voor Ikea heeft Eek de INDUSTRIELL collectie ontworpen! Natuurlijk hartstikke nieuwsgierig welke designer pieces we voor een betaalbare prijs op de kop kunnen tikken!

Hierbij alvast een voorproefje wat jullie in de collectie, die vanaf April te verkrijgen is, kunnen verwachten. Op de wishlist hier, het bankje en eetkamerstoeltje!

 

 

 

 

Bron foto’s : Ikea.nl
No Comments

Post a Comment