Hotspot – Roermond – Mr. Sammi Bistrobar

Mocht je een keer een dag of een weekend in de buurt van Roermond verblijven. Dan is een bezoekje aan de ECI Cultuur fabriek een Must Visit! In december 2009 startte de herbestemming van de monumentale fabrieksgebouwen van de ECI (Electro Chemische Industrie) in Roermond. ECI Cultuurfabriek heeft in september 2012 het pand in gebruik genomen.

Naast theater, muziek en film, bevindt zich in de cultuurfabriek ook Restaurant One met een Michelinster en Mr. Sammi Bistro-bar.

Eens in de maand is het tijd om de afgelopen maand te evalueren, en hoe kan dit beter onder genot van lekkere koffie en een goede lunch! Dit keer dus op een van onze favorieten plekjes, namelijk bij Mr. Sammi. Ik kan namelijk uren rond kijken zowel binnen als buiten op deze inspirerende plek! De industriële uitstraling gecombineerd met veel planten, mooie tegeltjes en de bar met brass kleurige accenten in de oude ECI fabriek aan het water, dat klinkt jou toch ook als muziek in de oren!

Je kunt er binnen lopen voor gewoon een kopje koffie, maar ook voor een heerlijke lunch. En vergeet vooral niet op een zomeravond een plekje buiten te reserveren op de steiger aan het water of in de dinerzaal binnen, voor de tongstrelende gerechtjes die de dinerkaart je biedt! Genoeg over het eten ( aanraders voor vis liefhebbers, de kreeft en oesters). Graag deel ik natuurlijk ook wat foto’s van deze heerlijk plek in hartje Roermond!

 

 

 

 

 

You’ve got the key to Mr. Sammi

 

Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.