Hoe vier jij Pasen?

Pasen begint op kerst te lijken, het zijn hier altijd 2 dagen vol lekker eten, familie en vooral gezelligheid. Nu we natuurlijk zelf een kleintje hebben hoort Pasen er weer helemaal bij! weer of geen weer, wij verstoppen zondag ochtend eitjes in de tuin, die Mila dan mag gaan zoeken natuurlijk! Dit jaar met Pasen staat ons hele weekend vol gepland, nu hebben wij op het moment niet echt het huis om eens gezellig uit te pakken met een diner, met een mooi gedekte Paastafel tussen al het bouw materiaal en een halve keuken, dus wij vieren dit paasweekend gezellig bij Familie. Voor Mila hebben we een beetje de paalstemming in huis gebracht hoor, ze is dol op tasjes, dus ze heeft een haasjes had gekregen, waar ze de gevonden eitjes in kan stoppen. Ook hebben we wat Paashangertjes uit de webshop ( overigens niet meer verkrijgbaar ) van Leeffstijl in de kattenstaartjes gehangen, en ik heb dit jaar weer mooie hangertjes van Søstrene Grene gekregen, die perfect matchen met de kleur van mijn Fest Amsterdam lamp.

 

 

Ook mag Mila haar fruitje en haar boterham dit weekend in Paas-stijl eten, dus maakte ik alleen een tafel setting voor haar. Op dit moment moeten we in ons klushuis creatief zijn met de dingen die we l uit de verhuisdoos hebben, dat is niet zo heel veel hoor! Gelukkig hadden we een tijdje terug al een leuk pakket per post ontvangen met dit te schattige bordje vanPauline! Ik zeg perfect voor de Pasen! De leren onderzetter kocht ik tijdens ons weekendje weg bij Casa in Hasselt. Het papieren bordje en de placemat met bloemetjes ontving ik een een lente promotie pakketje van de Hema. En tot slot om het helemaal kind vriendelijk te houden, vond ik in een doos nog blauw plastic feest bestek. Hoe simpel kan het zijn! Mila is helemaal klaar voor Pasen!

Oh ja, wij gaan natuurlijk niet met lege handen bij familie de Paasdagen doorbrengen. Rond deze tijd van het jaar zijn bij ons de chocolade letters van de Sinterklaas meestal nog niet op, van die letters maakte ik samen met wat Paaschocolade van o.a. Handsoff my Chocolate, Jellybean eitjes en chocolade eitjes van de Jumbo deze Easter Rocky Road!

Hoe vieren jullie de pasen ? Fijn Paasweekend!

 
Deze blog is tot stand gekomen met gesponsorde producten va o.a. vanPauline, Hema, Handsoff my Chocolate en Søstrene Grene
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.