H&M Home Collectie

Warme kleuren op donkere dagen! Vooral in een huis met veel koele tinten als grijs en wit creëer je meteen een warm gevoel met enkele van deze items. H&M heeft de nieuwe home collectie in de winkels liggen. En hoewel ik normaal niet zoveel van de kleur ben en van grijs en wit houdt, wordt ik wel heel enthousiast van deze combi’s !

In de badkamer van ons nieuwe huis krijgen wij een mooie grijze beton look tegel, gecombineerd met eikenhout. De handdoeken collectie in de roze en roestbruine kleur staan nu wel op mijn wishlist!

De combinatie van de rood en roze tinten gecombineerd met messing en goudkleurige details, geven je interieur een warme en cozyness uitstraling!

Ook het beddengoed uit de nieuwe collectie heeft een warme uitstraling, daar zou ik zo onder willen kruipen! Mooi in een slaapkamer die verder qua kleuren heel basic is! Het geeft een gevoel van een warm nest!

 


En wat dachten jullie van de planten potten?
Iedereen kan wel weer wat extra gezelligheid gebruiken toch nu de kerstboom en kerstversiering weer terug op zolder gaat! Zet een mooie groene kamerplant in deze mooie oudroze pot, en je bent de gezelligheid van de kerstboom alweer vergeten!

 

 

Bron; H&M Home

Suus Strijbos

1 Comment
  • Leon

    25 januari 2018 at Beantwoorden

    Wat een prachtige zachte kleuren.. roze is denk ik een kleur die onderschat wordt als het komt tot interieur in je huis.. maar het kan juist ook heel veel rust uitstralen, dat vind ik tenminste. Ik zou zelf meer een combinatie doen van verschillende kleuren roze en dat samen met een beetje goud of wit. Ik wordt er helemaal enthousiast van!

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.