Een dag vol inspiratie!

Een week geleden hadden we weer de eerste echte drukke werkweek na de zomervakantie! Het begon al meteen op de maandag. Half 9 stipt stapte ik samen met onze collega May de auto in voor een kleine 2,5 uurse zit naar Vijfhuizen! Ongelooflijk maar waar, als wij samen in de auto zitten vliegt de tijd! We kwamen aan in Vijfhuizen op het ShowUP Event. Ieder jaar bezoeken wij dit event om opzoek te gaan naar nieuwe trends, nieuwe ontwerpers en fijne samenwerkingen! Daarnaast bezoeken we ook de trendlezingen die daar gegeven worden. Binnenkort meer over de trend forecast voor 2019/2020! Foto’s zeggen meer dan woorden en ik denk dat de meeste van jullie al genoeg ShowUP blogs gelezen hebben! Hier een aantal van onze favorieten!

  

  

De week voorafgaand van het ShowUP event waren we uitgenodigd door Linda en Marlies van Fam Flowerfarm voor een Dahlia Mania Lunch in hun prachtige Dahlia velden. Helaas hebben we door persoonlijke omstandigheden ons moeten afmelden voor deze lunch. Gelukkig ligt Noordwijkerhout niet zo ver van Vijfhuizen vandaan, dus we appte Marlies of we nog even voorbij mochten komen op het Dahlia  veld. En natuurlijk mocht dat! Wegdromend in alle mooie kleuren van de Dahlia’s, werden er natuurlijk de nodige foto’s geknipt. Het is werkelijk een flower heaven! Wie dacht dat de tulpen velden een hemel op aarde waren, dan ben je duidelijk nog niet op de Dahlia velden geweest! Na even gezellig weer bijgekletst te hebben met Linda en Marlies mochten we nog wat mooie Dahlia’s mee naar huis nemen! Bedankt weer voor jullie gastvrijheid!

  

Rond etenstijd reden we terug richting Limburg, niet zo’n handig tijdstip want we staan dan altijd in de file. Natuurlijk moet er ook gegeten worden na zo’n lange dag dus we bedachte spontaan nog even een stop te maken in Amersfoort om te eten, en nu we toch in Amersfoort waren zijn we ook nog de nieuwe collectie gaan bekijken bij de Ikea! Al met al een leuke en een productieve dag!

Op Dinsdag ben ik thuis nog even lekker gaan rommelen met o.a. de Dahlia’s in de weer geweest en de Pinch klemmen van Moebe die we spotte op het ShowUP Event, ik had er al meteen een fijn maar ook praktisch plekje voor gevonden, namelijk de speelkamer van Mila, ideaal om haar tekeningen onder vast te klemmen, of leuke kaartjes, het motto in ons nieuwe huis, design in iedere kamer! Ook Mila was er helemaal onderste boven van de mooie ” bloempjes ” ! Ze wilde er graag een paar in het mandje van haar nieuwe fiets! Super leuk voor een foto natuurlijk, uiteindelijk heb ik haar er een paar in een vaasje gezet voor op haar speelkamer. Girls will be girls!

   

 

2 Comments
  • Sunnygranny

    10 september 2018 at 18:27 Beantwoorden

    What a nice Day. ..full of expressions. ..beautifull pictures….Whole lot of pleasure.

  • Leon

    11 oktober 2018 at 00:12 Beantwoorden

    Wat is Mila ontzettend lief en schattige met haar fiets! Mijn favoriete bloemen zijn Dahlia’s.. wat een paradijs. Het ziet eruit als een hele inspirerende dag! Wat een mooie interieur inspiratie.

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.