Create Space! Boxsprings met opbergruimte

Of je nu in een klein appartement van 40m2 woont of in een groot huis vaan 200m2. Van extra opberg ruimte, groot of klein wordt iedereen gelukkiger. Er zijn bepaalde ruimtes in huis waar je sowieso opbergruimte nodig hebt, zoals een keuken of woonkamer. Maar er zijn ook ruimtes die vaak vergeten worden waar je heel makkelijk slimme opbergruimte kunt creëren. Denk hierbij ook eens aan je slaapkamer. Waar vroeger veelal gebruik werd gemaakt van plastic opbergbakken op wieltjes onder het bed, zijn er tegenwoordig mooiere en praktischere oplossingen.

Let me introduce to you, de boxspring met opbergruimte. Van de buitenkant ziet het er uit al een mooie strakke boxspring en van binnen heb je zeeën van ruimte. Hier past zoveel in, dat je je best moet doen om de opberg ruimte vol te krijgen. Inmiddels spreek ik uit ervaring, want ik ben zelf een trotse bezitter van een boxspring met opbergruimte.

Nu kan ik me voorstellen dat men zich afvraagt wat berg je daar dan zo al in op?
Wij gebruiken de extra ruimte voornamelijk voor de zomer/winter ruil. Denk aan beddengoed, winterjassen, winterschoenen, sjaals/mutsen, maar ook onze gearchiveerde administratie, en de topper van alles, de cadeaus voor 5 december en kerst! Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen. Hoe groter de boxspring die je koop, hoe meer opbergruimte binnenin natuurlijk. Wij hebben gekozen voor een fijne grote boxspring van 1.80 meter breed, zowel voor de opbergruimte maar ook om de grote slaapkamer die we hebben te vullen.

Woon je nu op die 40m2, op een studentenkamer of ben je alleen, een boxspring met opbergruimte is er ook als 1 persoons bed. Voor iedereen is er dus wel een passend formaat. En voor alle Marie Kondo’s out there, eat your heart out want, naast dat je weer een plekje hebt om spullen op te bergen, kun je ook hier natuurlijk orde en structuur aanbrengen door te werken met vak verdelers, maar ook met de opbergkisten die je onder je oude bed uithaalt, en je schoendozen.

Vinden jullie het leuk als ik nog meer praktische opbergers met jullie deel, waar jezelf misschien eerder niet bij nadacht dat die bestaan? Laat het hier beneden dan even weten in de comments.


Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.