Cadeau van Riviera Maison

Kerst is voor cadeautjes geven en ontvangen. Cadeautjes onder de boom en gezellige etentjes met familie en vrienden. En zo werden we een poosje terug benaderd door Riviera Maison, die net haar nieuwe collectie uitgebracht heeft. De nieuwe collectie is te gek! Riviera Maison maakt nóg meer gebruik van rotan materialen en staal. Zo past de nieuwe collectie goed in ons interieur.

Leeffstijl mocht een kerstcadeautje uitzoeken en na een heerlijk avondje prachtige woonaccessoires te hebben bekeken, was ik er wel uit. Ik ging voor de French Glass Box. Ik kreeg het pakket mooi ingepakt en ook het magazine van de nieuwe collectie zat er bij. Riviera Maison weet wel hoe ze iemand blij moeten maken!

 

Omschrijving door Riviera Maison:

Een begrip bij Rivièra Maison: de French Glass serie. Dit mooie exemplaar is een musthave in ieder interieur. De glazen doos heeft een stoer stalen frame in het zwart, daarmee past deze box binnen alle sferen: van stoer tot chique en van landelijk tot modern. Bewaar er uw sieraden of andere accessoires in of plaats ‘m ter decoratie in bijvoorbeeld de living. Leg er een mooi boek(je) in met uw favoriete vintage items of maak er een presentatie box van met uw favoriete souvenirs van de vakantie.

Een begrip, dat is het! Riviera Maison brengt al jaren glazen boxen uit. Groot, klein, hout, rotan materialen en nu ook.. staal! I’m in love!

De French Glass Box heeft een afmeting van 30 x 30 x 17cm. Perfect dus om je mooiste schatten in te bewaren. Door het contrast van het staal en het glas, komen je pronkstukken nu nóg mooier uit. Door de hoogte past er veel in en kun je er zelfs kaarsen in kwijt.. wel even de box openen als je ze aansteekt natuurlijk. Maar door het haakje is de box gemakkelijk te openen en met de stalen ketting blijft deze ook mooi open staan.

Omdat het december is, heb ik de box gevuld met ‘pronkstukken’ uit onze kerstboom. De box komt mooi uit met het wit van de versiersels en het groen van de Eucalyptus.

 

Wanneer de Kerst over is ga ik de box vullen met groen. Ik denk dat er luchtplantjes in komen en verder een heleboel reisaccessoires die we verzameld hebben. Eindelijk een mooie plek om onze schatten te bundelen op een hele bijzonder plek! Dankjewel Riviera Maison.

Fijne feestdagen allemaal!

Liefs,
Heleen

 

Heleen

1 Comment
  • leon

    29 december 2018 at Beantwoorden

    Oh ik wil ook echt heel graag zo een french glass box hebben. Het ziet er zo chique uit en het mooie is dat van iedereen er uniek uitziet omdat een ieder het anders decoreert.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.