Bloemen door de brievenbus

 

Afgelopen week werden wij verrast door 2 mooie brievenbus pakketjes! Het was alleen al een feestje om naar de verpakking te kijken. De brievenbus pakketjes kwamen van Bloompost.nl

Bij Bloompost.nl kun je zowel verse bloemen bestellen die door de brievenbus passen als wel de grotere boeketten die per post verstuurd worden. Bestel je vandaag voor 18.00 uur dan heb jij of de ontvanger ze morgen al in huis. Ideaal dus als je iemand wilt verrassen of gewoon wilt laten zien dat je aan iemand denkt! Wil je bloemen sturen aan iemand in het buitenland? Ook dat is geen probleem voor Bloompost.nl , zij versturen voor een klein bedrag je bloemen naar wel 27 landen. Stuur je bloemen voor een verjaardag, of aan iemand die ziek is, vergeet dan niet een persoonlijke boodschap aan je bestelling toe te voegen, dit kan in de vorm van een mooi kaartje dat in de doos of in de bos bloemen wordt bijgevoegd.

Wij hebben 2 mooie brievenbus pakketjes ontvangen. Het eerste pakketje dat we opende was de  ” BloomParty “. De BloomParty bestaat uit 4 mini vaasjes, en een gemengd assortiment aan bloemen, namelijk; gerst, veronica, distel, ornitogalum en een pauweveer. Je kunt zelf een mooie combi maken van de bloemen en deze als een kwartet een mooi plekje in huis geven.

 

Het tweede pakketje dat we openende, is een leuk DIY pakketje. De Jellyfish Luchtplantjes. Luchtplantjes zijn natuurlijk helemaal hot op dit moment. We kennen ze natuurlijk al in een mooie Himmeli,  of in een glazenhanger. Maar met dit pakketje, maak je er zelf mooie Jellyfish hangers van. In het pakket vindt je namelijk 2 zee-egels, 2 luchtplantje en visdraad. Hiermee maak je in een handomdraai je eigen Jellyfish luchtplantjes. In een korte video laten wij jullie zien hoe je deze plantjes in elkaar zet.

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Bloompost.nl
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.