Wishlist issues!

Hier begint het al ergens in September. Dan vraagt mijn schoonmoeder om een datum te prikken voor Sinterklaas. Maar ze vraagt ook ieder jaar om een verlanglijstje.

Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik dat vaak best moeilijk vind om een lijstje te maken. Alles wat je graag wilt, koop je vaak zelf al tussen door. Dus mijn lijstje is voor mn schoonmoeder ieder jaar eigenlijk hetzelfde basic lijstje. Hier staan ieder jaar nieuwe handdoeken op, een doucheschuim van de Rituals en wat lekkers. Zo ook dit jaar weer!

Dan het verlanglijstje voor thuis! Daar staan meestal de wat duurdere items op! Een nieuw lens voor mijn camera,  een nieuwe tv en noem maar op! Dit jaar door onze verhuizing zo aan het eind van het jaar heb ik andere wensen! Namelijk wat wensen voor in huis!

Voor in onze nieuwe keuken wil ik deze toffe waterkoker van Smeg! Is het geen scheetje?! Hier kun je hem shoppen!

Voor in onze prachtige hal staat nog heel hoog op mijn wishlist de lamp Zuid van Cedille by Francoise Oostwegel, zowel de plafondlamp als de wandlamp graag! Voor het eerst zag ik deze prachtige lamp geloof ik alweer 3 jaar terug op de DesignDay in Maastricht, en meteen was ik opslag verliefd , en nu heb ik eindelijk een huis waar hij prettig gaat staan! Stukje echt Limburgs Design hoort in ons huis thuis! Benieuwd naar meer moois van Francoise? Neem dan hier eens snel een kijkje!

Verder staat er alleen nog een tof vloerkleed van Rozenkelim op het lijstje!

Best bescheiden toch?! Moet wel nog even sparen! Wat staat er op jullie wishlist voor de Decembermaand?

Benieuwd naar die van Heleen en Josianne ? Ook zij delen snel hun wishlist met jullie!

 

 

Bronnen:
1. Bol.com
2. Cedille by Francoise Oostwegel
3. Rozenkelim.nl

Suus Strijbos

1 Comment
  • Sanne Horlings

    29 november 2017 at Beantwoorden

    Die mooie lamp zal echt een blikvanger worden in jullie huis!😊 Wat is hij mooi💓
    Liefs Sanne

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.