Ik ga op reis en neem mee?

Wow! Ik heb vandaag toch een mooi pakketje mogen ontvangen van Rituals per post! De laatste tijd reis ik inmiddels weer wat meer, onze kleine meid is niet echt een baby meer, waarvoor mamma thuis moet blijven, maar een oppas of een van de oma’s die redden zich ook wel zonder mij!

Dus, ik kan weer meer van huis af, met of zonder de kleine meid!

Dat betekend vaak je tas, weekend tas of koffer inpakken, want oh men, wat slepen wij dames toch altijd veel mee. Een avond in de sportschool is niets vergeleken met een dag door Amsterdam met mijn handtas. Ook op reizen, het maakt niet uit of het een korte business trip is met enkel handbagage of een verre reis met een koffer waarbij ik kilo’s heb moeten bij boeken, ik sleep altijd te veel en metname grootverpakkingen mee die het zo zwaar maken. Maar dat is verleden tijd voor de korte tripjes, want Rituals heeft fantastische mini’s! Daar wordt ik nu blij, zowel voor mij als voor de baby!

  

Deze gaan mooi mee de tas in!

En het blijft niet bij deze mini’s, ik neem altijd mijn inmiddels alweer bijna 4 jaar oude Instax Polaroid camara mee, altijd leuk herinneringen van onderweg, een notitieboek waar ik mijn verhalen in kan schrijven, deze leukerd op de foto scoorde ik bij de Hema, extra leuk want er zitten allemaal extra leuk pagina’s in waar je dingen kunt invullen, en ook vakjes waar je notities, bonnetjes, polaroid-foto’s  of andere dingen in kunt bewaren!

Verder ben ik verslaafd aan handcreme dus die zit ook in mijn handtas, ofcourse mijn paspoort, geld en mijn mobieltje. Een goede zonnebril, toilettasje en meestal een flesje water.

Ready to go! Maakt niet uit waar naar toe, ik ben er klaar voor!

 

No Comments

Post a Comment