Dreamhouse Project – Week 10

Het was niet zo’n toffe week, afscheid genomen van geliefde, dat hakt er wel in en de zin om de klus modus op te pakken is dan ver te zoeken! Er is eigenlijk niet gedaan in het huis deze week. We hebben enkel ons nieuwe bad ontvangen. En een nieuwe eetkamer tafel en stoelen. Maar deze moeten nog in elkaar gezet worden als onze oude meubels opgehaald worden.

De inloopkast is dus niet opgeruimd, er zijn geen dozen meer uitgepakt, en ook de werkplek is niet afgemaakt.

Dus we gooien het deze week even over een andere boeg! We gaan jullie onze inspiratie delen voor ons washok! Want volgende week zaterdag komt de ombouw, het werkblad, inclusief wasbak.

We wilden graag een ombouw om de wasmachine en droger, zodat deze niet zo in het zicht staan. Daarnaast vinden we het ook wel handig dat er een groot werkblad boven komt zodat we de was die uit de droger komt meteen kunnen vouwen, denk bijvoorbeeld aan je badlakens. Aangezien er een wateraansluiting al zit voor de wasmachine, vinden we het ook een goed plan om er een kraan met wasbak te maken.

Verder komen er 2 onderkastjes waar we het wasmiddel, strijkijzer en ook de wasknijpers kunnen opbergen. Zo dat het ook een fijne opgeruimde ruimte blijft. Boven het werkblad komen zeshoekige witte tegeltjes.

Aan de andere wand komt een grote kast met 2 hoge deuren waar we de jassen, schoenen en strijkplank kunnen opbergen.

Ook het washok moet nog opnieuw gestuct worden, dus het duurt nog even voordat het helemaal klaar is.

Voor nu alvast de inspiratie die wij gevonden hebben op o.a. Pinterest.

 

Bronnen: vtwonen . Eggo.be , Decorology

 

No Comments

Post a Comment