Het oude kastje

Eerder vertelde we jullie dat er in het huis toen we voor het eerst binnen kwamen nog oude meubels van de vorige bewoners stonden.
Banken, een bureau, een bed, stoelen, een dressoir en het oude eiken kastje. Alles hebben we naar het milieustation gebracht behalve die laatste.
Dat vonden we wel een leuk opknap projectje tussen de bedrijvigheid door.
Op Instagram hebben jullie in de stories al een aantal keer een sneak peek kunnen zien.
Het was de bedoeling dat het kastje een mooi plekje in de lange hal zou krijgen, daar staat hij nu ook.We hebben zelfs om te proberen of de kleur wat is een lambrisering in de zelfde kleur geverfd.

Nu het kastje klaar is en in de hal staat, zijn we tot de conclusie gekomen, dat we hem toch te groot en te lomp vinden voor op die plek. En dat we toch willen gaan voor een lange hal bank, waar we de schoenen en sjaals in op kunnen bergen . Dus dit schattige kastje is binnenkort af te halen 😉

Het kastje is geverfd in de kleur Camouflage Green van Flexa, net als de lambrisering. De oude houten knopjes heb ik vervangen door zwarte stalen knopjes, omdat ik deze leuk vond passen bij het vitrine kastje boven het oude kastje. Zie het eindresultaat van dit iet wat impulsieve maar oh zo leuke tussendoortje.

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment