Dreamhouse Project – Week 27

Yes!! We hebben de goede vibes weer te pakken! Met soms ook wel wat down momentjes hoor! Want terwijl iedereen geniet van het mooie weer, staan wij in onze kluskleren met de potten voorstrijk in de handen!

Ook niet erg hoor, want er komt flink schot in de zaak en dat voel ook heel fijn! De stucadoor is deze week namelijk begonnen aan het stucen van alle plafonds op de beneden verdieping en de wanden in de keuken en toilet! Op de badkamer moesten nog daglicht spotjes in het plafond gemaakt worden, en toen deze er inzaten konden we de gehele beneden verdieping afplakken met stucloper en folie! We hadden besloten om het voorbereidende werk zelf te doen zoals het afplakken en het voorstrijken, dit drukt ook wel weer de kosten van deze verbouwing. Doordat we natuurlijk veel zelf kunnen en doen, kunnen we ons huis ook in een keer goed aanpakken!

Met een lang weekend voor de boeg, was het ook geen enkel probleem om zelf wat dingetjes te doen! Zo heeft Sebas zaterdag ook gekeken met de oude eigenaar van ons huis of het zwembad nog functioneerde en of de filterinstalatie nog oké was.

Gelukkig werkt alles nog alleen moet de zandfilter even uit elkaar gehaald worden en schoongemaakt. Op moederdag waren de stucadoors nog bezig in het huis met de laatste plafonds af te maken.

 

Voor komende week met weer een lang weekend staat wat schuurwerk op de planning, de airco wordt gecontroleerd, gaan we verder met het zwembad en gaat eindelijk de oude keuken en al het bouwafval dat op de oprit ligt naar het milieustation!

1 Comment
  • Shirley

    19 mei 2018 at 07:05 Beantwoorden

    Hoi Suus,

    Ik kwam je toevallig weer tegen op IG en heb weer even gekeken op je blog. Wat hebben jullie veel werk verzet zeg! De woning wordt echt prachtig ♡♡ Het is natuurlijk veel werk, maar jullie kunnen het nu helemaal naar jullie zin maken. Echt super!!!

    Groetjes Shirley

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.