Dreamhouse Project – Week 24

Het leek wel even hoogzomer in Nederland! Hebben jullie ook zo genoten van het weer? De klusjes binnen kwamen even op een laag pitje te staan, wel is de stucadoor al voorbij geweest om alle m2 die gestuct moeten worden op te meten. Het was prima weer om verder te gaan met de klusjes buiten, dat was nog eens op een makkelijke manier een kleurtje kweken. Suus was de vorige week al begonnen aan het tuinhuis, de kozijnen waren al mooi op nieuw gelakt, maar er moesten nog nieuwe lijsten gezaagd worden en op de raampjes geplakt worden met montage kit. Dat was een prima klusje voor een heerlijke “zomeravond” want dan staat er geen zon meer op het tuinhuis. Verder heeft Suus al het tegelwerk om het zwembad met de hogedrukreiniger schoon gespoten, heeft Suus samen met haar moeder het laatste gras er uit gehaald, Sebas heeft deze klus zaterdag ochtend afgemaakt! Suus heeft al nieuwe graszoden besteld die aankomende donderdag bezorgd worden, zo kan Sebas deze op Koningsdag mooi leggen.

 

In de poort van de oprit zat geen slot, dit was wel lastig als je met de auto achterom wilde, dan moest je eerst om het hele huis omlopen om aan de binnenkant van de poort het schuifje eraf te halen. Sebas heeft hier een slot in gemaakt met een klink, zodat we hem nu ook makkelijk van buitenaf kunnen openen. Nu er toch aan deze grote poort gewerkt werd, dacht Suus meteen, ik ga de poort op schuren en in de beits zetten! Wat vinden jullie ervan? Wereld van verschil toch!

Zondag tussen de regenbuitjes door hebben we een begin gemaakt met het in elkaar zetten van de keukenlades van het eiland van onze nieuwe keuken.

 

De planning voor week 25; Nog een stucadoor laten langs komen voor een offerte, de graszoden worden geleverd en gelegd, en het er uit halen van de oude keuken en de nieuwe keuken plaatsen.

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.