Dreamhouse Project – Week 20

Wauw we hebben de vibe weer te pakken hoor! Er is vorige week al echt hard gewerkt in huis, en die vibe hebben we deze week doorgezet! De keuken apparatuur voor de nieuwe keuken is binnengekomen, komende week komen de nieuwe kastjes! Dus het wordt tijd dat we al een begin gaan maken aan het deels slopen van de oude keuken! De schroten lambrisering moet van de muur, want die wordt netjes gestuct, de nis gaat dicht. Het barretje hebben we er uit gehaald, had niet echt toegevoegde waarde nu want je kon er enkel wat opzetten en niet echt spullen in opbergen. Er komt wel weer een eiland terug maar wel met 10 grote lades waar we dus wel spullen in kunnen opbergen.

  

Verder is er weer veel schuur werk gedaan. De voordeur die nog wat liefde nodig had is voor de 5e keer geschuurd en kon eindelijk in de grondverf.Devoordeur krijgt straks trouwens dezelfde kleur antraciet als de buitenkant van de voordeur gaat worden. In het washok zitten de plinten tegen de muur en tegen het keukenblok. Deze ruimte is op de vensterbank na nu helemaal klaar om ook gestuct te worden!

  

Het ( schroten )muurtje onder de trap moet met de gang mee gestuct worden maar hier moesten nog de stucplaten tegenaan gemaakt worden, dat is ook inmiddels gebeurd. Verder was er de riolering van de wasmachine die vervangen moest worden. We hebben in de poort van de oprit een slot gezet zodat we hier ook gewoon door kunnen met de fiets zonder dat we telkens moeten omlopen. Het was fijn weer in het weekend, dat er voor zorgde dat we ook graag even buiten waren. Een deel van de tegels hebben we al schoon gemaakt met de hogedruk reiniger. Dus het schiet wel weer lekker op. Maandag worden de keukenkastjes geleverd, dus volgende week zullen we beginnen aan het voorbereidende werk van de keuken!

   

No Comments

Post a Comment