Dreamhouse Project – Week 17

Koud, kouder , koudst! Dat was het deze week! Geen handige week om te klussen met die vrieskou! De klusjes voor deze week schoven dus op naar het weekend, want toen gingen we weer de plus in!

Deze week hebben we ook besloten om te gaan werken met een To Do List. We zien het huis graag voor de zomer in grote lijnen af. Maar er zijn nog zoveel kleine klusjes die we zelf moeten doen. Dus om een stok achter de deur te hebben, hebben we toch maar besloten om met lijstjes te gaan werken. Voor deze week was het de bedoeling dat we de kleine dingen op de badkamer en toilet gingen afwerken!

Terug lezend in het blog over de badkamer, zag ik dat ik helemaal vergeten was te vertellen dat we het toilet ook opnieuw hebben laten betegelen met dezelfde tegels als op de badkamer. Zie hier een voor en na foto!

 

Hetgeen dat nog miste op het toilet was een fonteintje. Wel zo handig voor je gasten vind ik altijd! Ook moest de toiletrol houder en de toiletborstel en het handdoek haakje nog opgehangen worden. Van die kleine klusjes die je vaak even laat liggen! Dat stond dus op het lijstje van deze week! Verder wordt de muur boven de tegels op het toilet nog gestuct samen met de rest van de beneden verdieping, daarom ziet hij er op de foto hier boven nog niet zo fancy uit.

  

Ook op de badkamer moet nog werk voorbereid worden voor de stukadoor, en moet nog ventilatie geplaatst worden naar buiten. Een mooi klusje voor de zondag! Een gat naar buiten door de gevel, ventilatiebuis plaatsen, stroom trekken naar de ventilator zelf en deze ook nog in het plafond bevestigen. Het plafond dicht maken met stucplaten. En dan kunnen we dat ook weer afstrepen.

 

Tot slot, stonden er nog enkelen kleine klusjes op de lijst voor deze week, zoals tussendoor een begin maken aan het vervangen van het schakelmateriaal. De opbouw stopcontacten in het huis vervangen voor inbouw. En hopelijk als het niet meer gaat vriezen, het verder leegpompen van het zwembad! Het is al Maart! De zomer staat voor je het weet voor de deur!

No Comments

Post a Comment