Dreamhouse Project – Week 15 + 16

Deze week een korte blog. Want de in de week blog van week 13+14 zat ook al een stukje van week 15 kwam ik achter. Dus we voegen week 15 en 16 ook maar even samen! Op woensdag was de vakantie weer om en moesten we beide weer gewoon werken de rest van de week. In het weekend zijn de kastjes van de bijkeuken op de goede plek geplaatst, het werkblad erop gemonteerd en de wasbak in het werkblad geplaatst. Bij het wasbakje willen we graag een kraan, zodat we in de zomer daar fijn de zwemkleren kunnen uitwassen als we gezwommen hebben en in de herfst bijvoorbeeld de laarzen kunnen afspoelen als we buiten in het bos gewandeld hebben. De kraan wordt ook een deze dagen geplaatst. Woensdag zijn ze ook de meterkast komen vervangen. De meterkast die in het huis aanwezig was, was erg gedateerd. Een gedeelte was wel al vervangen maar voor de rest moesten we het nog doen met oude stoppen. Ook hadden we in de keuken bij het aanrecht 2 stopcontacten die het niet deden, wanneer we een nieuwe stop indraaide en er een elektrisch apparaat instaken, ging de stop er meteen uit. De monteur van Op het Veld hier uit het dorp heeft de stroom problemen netjes verholpen en de gehele meterkast vervangen en aangepast aan deze tijd.

                                                                                                                                                                            Voor                                                                                                            Na

 

Op vrijdag zij we samen weer op keukenjacht geweest. Het is zo lastig om iets passends te vinden als je niet helemaal op een lijn zit. Suus wil graag een donkere keuken, het liefst zwart hout. Sebas wil graag een mat witte keuken, omdat hij bang is dat we snel uitgekeken raken op een donkere keuken. Een witte keuken is natuurlijk veel tijdlozer maar je wil ook geen steriel ziekenhuis gevoel creëeren. Over de basis van de keuken waren we het gelukkig wel snel eens. Geen bovenkastjes meer, en wel een eiland. Vanuit die basis gaan we opzoek naar een passende keuken. Inmiddels heeft Suus zich bij de keuze van Sebas neergelegd.

In het weekend zijn we begonnen met het zwembad leeg te pompen, voor de komende week hebben ze flinke vorst voorspeld, we proberen het water niveau nog tot onder de skippers te brengen zodat ze zwembad leidingen niet bevriezen, en de kans op schade minimaal blijft.

 

No Comments

Post a Comment