Dreamhouse Project – Week 11

Wat vliegen de weken voorbij! En ik kan nog steeds geen “ mooie “ overzichts foto’s maken voor het Dreamhouse Project. Gewoon weg omdat er beneden geen een ruimte compleet af is. Er wordt super hard gewerkt hoor! En wij persoonlijk zien wel wat er gedaan is, maar als een vreemde binnen zou stappen zou diegene vragen “ hebben jullie nog niets gedaan ?”

Deze week was niet zo’n hele toffe week, we hadden de crematie van onze oma, meneer de griep klopte aan en maakte ons 3 ook nog even ziek. Desondanks zijn er vorderingen in het Dreamhouse! Dinsdag hebben we het kanaal van de schoorsteen laten inspecteren. Want we willen weer zo graag een houtkachel! Helaas hebben een van de vorige bewoners van het huis de cv leidingen door het kanaal laten leggen, niet heel slim natuurlijk en voor ons nu best balen want er kan geen pijp door het kanaal getrokken worden nu. Als we echt graag een houtkachel willen, moeten we de CV leidingen laten omleggen ( nee, we willen geen zilveren pijp aan de zijgevel van het huis).

De tegelzetter is langs geweest voor de badkamer en het toilet! Alles is goed voorbereid dus hij kan gaan beginnen! Wel pas over 2 weken want hij had het aardig druk! 5 februari gaan de nieuwe tegels er tegen aan! Wij zijn zo blij als die doorn in ons oog eindelijk af is en we kunnen relaxen en ontspannen in onze nieuwe badkamer!

Het geld vliegt de knip uit, en we proberen toch bewust om te gaan met onze uitgaves. Eigelijk wilde ik graag over de hele beneden verdieping nieuwe radiatoren plaatsen, zo’n radiator, een beetje een mooie, mag ook wat kosten. Het zijn er 5, maar om de radiator in het washok te vervangen voor een nieuwe is eigelijk wel zonder geld. Dus deze heb ik helemaal opgeschuurd en spierwit gelakt. Hij ziet er weer uit als nieuw!

 

Over het washok gesproken, zaterdag hebben we de wasmachine ombouw gekregen, mooie kastjes en een werkblad met een wasbak, aankomende woensdag komt nog een nalevering. En dan kan ook dit opgebouwd en in elkaar gezet worden. Om jullie een idee te geven, deelde we hier vorige week al onze inspiratie voor het washok! We hebben al een deurtje uitgepakt om jullie te laten zien hoe tof de eikenhouten deurtjes bij de gietvloer passen! Ook hebben we een toffe lamp bij de Karwei gekocht voor in deze ruimte. Het is plafonnière gemaakt van beton! Vind je hem ook tof? je shopt hem hier!

Verder is er buiten onder het afdak nog stroom aangelegd, zodat we van de zomer als we buiten zitten ook lekker de radio kunnen insteken of de mannen voetbal en tennis kunnen kijken op de tv!

Op naar een nieuwe week vol frisse moed!

No Comments

Post a Comment