Dreamhouse Project – Maand Augustus

De maand augustus, een vakantiemaand maar toch moet er nog het een en ander geklust worden! Zo hebben we eindelijk de lampen in de keuken opgehangen, zowel de lamp boven het eiland, als de lamp boven de wasbak. Beiden in dezelfde stijl. In de wandspot hebben we een philips hue lamp geplaatst zodat we deze kunnen dimmen en op afstand kunnen bedienen.

Tevens hebben we de tegels van de spatwand in de keuken die we een tijd terug gekocht hebben geplaatst! Het was even puzzelen en meten om een goed begin te maken maar het ziet er nu heel netjes uit. Ook konden we nu dan eindelijk de afzuigkap afwerken en de beschermfolie eraf halen. De naden hebben we allemaal netjes afgekit zodat alles waterdicht is en de stopcontacten eindelijk afgewerkt! Het keukenland staat nu ook definitief goed en de koelkast staat weer waar die hoort, in de keuken.

 

Op de overloop en op 1 van de slaapkamers hebben we 2 velux tuimelvensters. De gordijntjes die daar zaten waren stuk en versleten. We hebben hier 2 nieuwe verduisterende en warmtewerende schuifgordijnen geplaatst. Ziet er weer fris uit en houdt de bovenverdieping koel.

De week erna kwam de vloeren leverancier eindelijk de vloer herstellen, de hele vloer is eruit gehaald, alles is strak gemaakt en de vloer is nu helemaal strak. Eindelijk konden we beginnen met het plaatsen van de plinten! Deze moeten daarna nog wel afgelakt worden.

 

 

Ook heeft Suus op de speelkamer van Mila een lambrisering geverfd tegen een muur, waardoor de kamer een speels karakter krijgt. De speelkamer is de eerste kamer die zo goed als af is. De vloer is strak, plinten zijn geplaatst en afgelakt. Het enige wat hier nog moet gebeuren is de nieuwe binnendeur plaatsen en de deur en de deurpost aflakken.

Tussen het klussen door zijn we nog een weekendje in den Bosch geweest en hebben we uiteraard in onze tuin van het mooie weer en zwembad genoten. We sloten deze maand af op 31 Augustus met een heerlijk tuinfeest en een heuse Flamingo Party voor Mila haar 2e verjaardag!

 

Tot de volgende maand!

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment
  • Sunnygranny

    21 september 2018 at 17:58 Beantwoorden

    Mooi om te zien dat jullie dreamhouse project nog steeds groeit en mooIer wordt.

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.