Dreamhouse Project – Week 33

Hej hallo! Daar zijn we weer! De oplettende lezer en volger heeft het misschien al gezien, we hebben 2 weken geen blog geschreven! Dat kwam omdat wij niet in ons droomhuis aan het klussen waren maar heerlijk met z’n drieën aan het genieten waren van een welverdiende zonnige vakantie op Mallorca! En dat zag er een beetje zo uit!

 

 

Nou dat dus voor week 31 en 32 van het klusproject! Inmiddels zit er alweer een extra week op waarin we extra hard aan de klus zijn geweest. De stucadoor heeft in week 32 alle muren in huis afgemaakt! Dat geeft meteen al een heel ander gevoel als je het huis nu binnen loopt! Geen half weg gewerkte deuren meer, alles is gewoon mooi strak en wit! Over een week ( 2 juli ) wordt er een begin gemaakt aan de nieuwe vloer. Voor dat ze beginnen met deze te leggen willen we alle plafonds nog spierwit texen. Maar omdat dit over nieuw stucwerk gedaan wordt moeten we voor de zoveelste keer de plafonds weer voorstijken, zodat de zuigende kracht van het stucwerk dicht is. Nog een fijne klus in een week waar de temperatuur richting de 30 graden gaat!

 

Verder hebben we afgelopen week nog nieuwe radiator bekleding van Sentimo op maat besteld! Voor een mooier en strakker geheel in de woonkamer en keuken. De radiator buizen blijven “helaas” wel in het zicht. Dus deze hebben we ook even fris wit gelakt! Zaterdag zijn we naar de tegelshowroom geweest om toch maar tegeltjes voor de keuken wand uit te zoeken! Voor welke tegeltjes we gekozen hebben houden we nog even geheim ( houdt de Instagram stories maar in de gaten )!

Onze tuin staat trouwens ook weer vol in bloei. De kersen zijn helaas op, maar de druiven groeien inmiddels hard. Leuk dat het elkaar zo afwisselt. Ook de Hortensia’s en de balkonplant van het jaar 2018 , de Lavendel staat volop in bloei. We hebben in onze tuin aan de zijkant van de woning ook nog een boom staan, geen idee wat het is, maar hij geeft wel ontzettend schattige bloemetjes!

 

De plannen voor week 34 zijn het texen van de plafonds, het schuurwerk van de (deur)kozijnen en het eruit slopen van de tegelvloer op de beneden verdieping. En natuurlijk tussendoor ook een beetje genieten van het weer!

Tot volgende week!

2 Comments
 • Leon

  24 juli 2018 at 02:53 Beantwoorden

  Ohh wat ziet dat er heerlijk uit. Lekker even zwemmen in het zwembad. Ben benieuwd naar het eindresultaat! Geniet nog even van de zomer!

  • Suus

   Suus

   26 juli 2018 at 06:27 Beantwoorden

   Hi Leon,

   Ja heerlijk genieten, vooral met deze temperaturen.

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.