Nursery Girl

Nu we zelf in blijde verwachting zijn van ons eerste kindje, kan ik mijn hart ophalen met het uitzoeken en stylen van onze eigen babykamer. Wij verwachten een meisje, dus je kunt ook wat meer gericht opzoek gaan naar accessoires.

Daar waar ik graag alleen zachte pastel tinten zag, veel wit en blank hout, en het liefst geen roze, heb ik me toch laten verleiden om toch iets roze toe te voegen, wat uiteindelijk een mooie combi bleek te zijn.

Startend met een advies voor klanten begin ik normaal met een wensen lijstje,  een stukje persoonlijke interesses en een kijkje in de desbetreffende ruimte. Aan de hand van deze info start ik dan met het maken van een moodboard, indien gewenst ook een moodboard met een aantal stoffen, kleuren, meubels en accessoires die we ook in het huidige plan gaan toepassen.

In dit geval was voor ons zelf heel duidelijk wat we graag wilde en was het ook niet nodig om een heel plan te maken. Echter voor de heer des huizes heb ik wel een moodboard gemaakt met de meubels en accessoires die ik voor ogen had, zodat hij zich beter kon voorstellen of mijn creatieve brein ook bij zijn wensen aansloot.

Hierboven het resultaat.

 

No Comments

Post a Comment