Suus Strijbos – Owner/Blogger/Stylist

 

Owner of L’eeffstijl, blogger en interieur stylist. Troste mamma van Mila Ella. Samenwonend sinds 2010 in het zuiden des lands, met onze kat Snuggles in een prachtig huis waar al de nodige verbouwingen hebben plaats gevonden.
Hieruit is de liefde en passie voor interieur ook ontstaan.
Sinds 2014 officieel gestart als zelfstandig ondernemer, met een grote passie voor interieur, design en fotografie.
Ik hou van reizen, nieuwe culturen ontdekken, lekker eten en drinken en vooral veel tijd doorbrengen met familie en vrienden.
L’eeffstijl is geboren in Januari 2013 als een hobby, al snel liep dit uit de hand, en groeide het uit tot iets groters, waarop ik besloot de stap te nemen en het in 2014 officieel te maken! Mijn interesse voor interieur was zo aanwezig dat ik naast mijn baan ook nog een opleiding ” interieurstylist” ben gaan volgen.

Naast jullie op de hoogte houden van nieuwe trends, hypes, hotspots en nieuws via onze blogs, kunnen jullie ook bij L’eeffstijl terecht voor
interieur advies, interieur accessoires en hebben dingen uit onze webshop en speciale verzoekjes.

 

Josianne – Blogger/Events

 

Als kind speelde ik niet met poppen maar knipte ik al plaatjes uit woonbladen om vervolgens moodboards te maken. Daarnaast ben ik al van kinds af aan bezig op muzikaal gebied. Verder heb ik mij verdiept in de “healthy lifestyle” en haal ik hier veel inspiratie uit. Je zou zeggen dat ik dan ook voor een creatieve studie zou hebben gekozen maar helaas kwam dat niet op mijn pad en heb ik sinds een aantal jaren een officejob. Geen vervelende baan maar ik kan mijn creativiteit moeilijk kwijt. Ontzettend enthousiast was ik dan ook toen Suus mij aanbood om te bloggen voor L’eeffstijl en daarnaast een helpende hand te bieden. Ja, natuurlijk wil ik dat! Om mijn kennis uit te breiden zal ik in het najaar starten met een opleiding interieur styling. Werken voor L’eeffstijl kost geen energie maar brengt mij vooral veel nieuwe energie. Trots ben ik dan ook dat ik onderdeel mag zijn van het jonge en vernieuwende L’eeffstijl. Samen zijn wij een topteam!

 

Heleen – Blogger

 

Sinds 2013 woon in samen met mijn vriend in Weert en in 2017 kregen we de sleutel van ons eerste koophuis. Ik houd van alles wat met interieur te maken heeft en kan er helemaal mn ei in kwijt. Op de basisschool tekende ik al ingerichte huizen en toen ik als vervanger in het onderwijs niet genoeg te doen had, begon ik mijn eigen webshop. Na een jaar owner te zijn van die webshop, heb ik door mijn fulltime baan als leerkracht deze op moeten geven. Ik leerde Suus kennen via mijn webshop en nog steeds hebben wij fijn contact. Leeffstijl is voor mij een leuke en vooral actuele webshop/blog en hoe leuk dat ik daar nu deel van uit mag maken. Ik ben creatief en echt een gezelschapsmens en ik houd jullie dan ook graag op de hoogte van onderandere interieurtrends en hotspots in de buurt. Tot snel.

 

Mocht je naar aanleiding van je bezoek aan deze website nog vragen hebben, dan kun je onderstaand contactformulier invullen of een mail sturen.

 

handtekening2

 

 

Contact:

Mail: info@leeffstijl.nl
Tel: +31 6 10183071
K.v.K. nr.: 60905522
BTW nr.: NL062563944B01

About us

Contact

Name

Email

Message

Instagram Feed