Wishlist

December, tijd van geven en ontvangen. Tijd om je lijstje klaar te maken en elkaar, maar ook jezelf eens lekker te verwennen.

Wensen hebben we genoeg. In maart dit jaar kochten Roy en ik een geweldig huis, maar wensen heb je altijd toch? Nieuwe keuken, nieuwe vloer. Een heleboel dingen om over na te denken. Op dit moment wensen wij een nieuwe bank.

De bank Nora van Modern Earth vinden we te gek. Grijs, strak, simpel en heeeel knus. Precies wat we nodig hebben. Op dit moment is onze bank te donker en zit die niet meer zoals die hoort. Ja, deze bank willen we!

Ondanks dat de winter onwijs gezellige sfeerdagen heeft als sinterklaas, kerst en oud en nieuw kunnen Roy en ik nooit wachten tot de zomer weer begint. We zijn echte zonaanbidders en kunnen niet wachten tot we volgende zomer eindelijk gebruik kunnen maken van onze opgeknapte tuin. De veranda is af en op ons lijstje staat de bamboe bank van Exotan. Luchtig design.. prima voor een ochtend kopje koffie in de zon.

 

 

Maar goed.. eerst die heerlijke sfeerdagen. De lootjes zijn intussen getrokken. Op mijn lijstje staat het volgende;

  • De gebaksbordjes van Hema. Wij laten al jaren onze gasten taart eten van een ontbijtbord. En hoe groot en lekker ik dat taartje ook maak, op zo’n groot ontbijtbord valt hij altijd in het niets. Deze bordjes van Hema hebben een handgemaakte look en door ze te mixen creëer je een gezellig feestje op tafel. Laat die kerstgebakjes maar komen!

 

  • Het horloge van Bershka staat ook op mijn lijstje! Een mooi, casual horloge met iets aparts. En dat voor een leuke prijs! Perfect voor op je lijstje dus! Zo komen we op tijd op onze kerstavondjes!

 

Wat staat er op jouw lijstje? Hele fijne feestdagen gewenst!

Liefs,

Heleen

Heleen

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.