Wishlist – part 3

Het is alweer December. Buiten is het koud, het sneeuwt, binnen is het lekker warm, kaarsjes aan en genieten van alle gezelligheid. Over 2 weken is het alweer kerst. Vorig jaar heb ik deze feestelijke dagen even aan mij voorbij laten gaan maar daarom kijk ik er nu extra naar uit. Tijd voor mijn verlanglijstje.

Mijn vrij kleine hal is vorig jaar helemaal strak gestuct. Maar nog steeds niet aangekleed naar mijn zin. Vanwege gebrek aan ruimte kan ik helaas geen fatsoenlijke kapstok plaatsen. Nu kwam ik op internet deze TE leuke houten kapstokhaken tegen van Storebror. Deze haken zijn in drie maten verkrijgbaar. Yes please!

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe lamp voor in de woonkamer. Een van deze Serax lampen uit de Concrete collectie van de Nederlandse designer, Renate Vos, zou ik wel een mooi plekje in mijn kamer willen geven.

Een nieuw servies staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Dit is het servies uit de Nord collectie van House Doctor. Blauw geglazuurd stenen servies. Hier wil ik mijn boterham wel graag van eten.

Bij het zien van de nieuwe collectie van House Doctor kwam ik ook deze gave glazen stolp tegen. Heel erg leuk voor op bijvoorbeeld het aanrecht gevuld met een leuk plantje.

Ik kan nog wel heel wat meer bedenken voor op mijn verlanglijst maar laten we maar een beetje bescheiden blijven. Hebben jullie je verlanglijstje al klaar?

Liefs,
Josianne

 

 

Bronnen: Storebror, Renate Vos, Housedoctor

Josianne

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.