ShowUP 2017

Gisteren waren we aanwezig bij het ShowUP Event in de EXPO Haarlemmermeer te Vijfhuizen. ShowUP in een Trade Show voor winkels en webwinkels, zij kunnen hier hun inkopen doen rechtstreeks bij de ondernemers. Natuurlijk zijn hier ook Pers en Media, Bloggers en Vloggers aanwezig op nieuwe trends te spotten, deel te nemen aan lezingen en kennis te maken met de ontwerpers en ondernemers.

Zelf waren we opzoek naar nieuwe merken , metname uit het buitenland, nieuwe trends, en gewoon voor het gezellige dagje uit. Deze editie was ShowUP uitgebreid met extra m2 , zo was er plek voor nog veel meer nieuws en hebben we ook echt de hele dag nodig gehad om alles te kunnen bekijken. Ook hebben we een lezing bijgewoond van Gaby Frenken, haar kenden we al van de lezingen op de woonbeurs, maar het is toch altijd wel interessant om te horen wat de nieuwe ontwikkelingen in de retailbranche zijn.

Ik kan jullie nog wel heel veel vertellen nu, maar er zijn al zoveel blogs online gekomen de afgelopen dagen over het ShowUP Event dat ik met jullie gewoon een kort fotoverslag ga delen.  Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Daarbij heb ik meer gekletst en gekeken op ShowUP dan foto’s gemaakt, merk ik nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment