Nieuwjaar – Nieuw start

Happy New Year! 2018!

Een nieuwe start, een logo en 365 dagen vol nieuwe kansen.
Afgelopen jaar was een hectisch jaar, zoals jullie eerder hebben kunnen lezen heb ik de stap genomen op helemaal voor mezelf te werken, ben in April gestopt bij destijds mijn huidige werkgever waar ik al ruim 7 jaar werkte. Spannend, maar het gaf zoveel meer rust in mijn hoofd, waardoor er steeds meer plek vrij kwam voor nieuwe ideeën.

Josianne werkte al sinds 2016 voor Leeffstijl en in mei 2017 mochten we Heleen verwelkomen als blogger in ons team! Wat was en ben ik trots dat ik zo’n toffe mensen om me heen mag hebben om mee te werken! Niet veel later kwam ook May ons versterken. De cirkel is nu rond! Wij gaan knallen met z’n vieren in 2018! En ieder op zijn eigen manier!

Bij nieuwe plannen, een compleet team, hoort ook een nieuw logo!
Leeffstijl in een volwassen jasje zoals we het zelf noemen!
Het in nog niet overal doorgevoerd, maar dat zal snel veranderen!

2018 brengt ons in ieder geval veel leuke dingen, dat hopen wij ook voor jullie! Suus gaat zich focussen op de interieur adviezen, en het Dreamhouse Project natuurlijk! Josianne en Heleen, gaan jullie weer voorzien van de tofste hotspots, interieur tips, en toffe events. En May blijft jullie mee nemen in de toffe wereld van de DIY!

Voor nu proosten wij op het nieuwe jaar!

Cheers!

Suus, Josianne , Heleen & May

Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.