Nieuw product voor het goede doel!

Deze “Wooden houses” zijn vanaf vandaag verkrijgbaar! Koop ze voor het goede doel! Meer info hier beneden!

allhouses

 

Graag wil ik jullie voorstellen aan Rensina of beter gezegd ze mag zichzelf even voorstellen!

Hallo,

In de herfstvakantie ga ik op een heel bijzondere expeditie: de Edukans Onderwijsexpeditie naar Ethiopië. Met een team van toekomstig leerkrachten ga ik in Ethiopië onderzoeken hoe het onderwijs in elkaar steekt en ervaren we hoe het is om daar zelf les te geven. Hierdoor ontdekken we de verschillen tussen het onderwijs in ontwikkelingslanden en het onderwijs in Nederland. Ik weet zeker dat deze expeditie een geweldige, waardevolle ervaring wordt.

In Ethiopië is naar school gaan niet vanzelfsprekend. Terwijl onderwijs de basis is voor een betere toekomst. Met de Edukans Onderwijsexpeditie kunnen wij daadwerkelijk kansarme kinderen naar school helpen. Want de opbrengst van de acties die we houden, gaat naar een aantal onderwijsprojecten die we in Ethiopië bezoeken.

Aan deze Onderwijsexpeditie zit een kostenplaatje. Ik betaal zelf mijn vlieg- en verblijfkosten en daarnaast heb ik toegezegd tenminste €1000,- bij elkaar krijgen voor onderwijsprojecten in Ethiopië. Als toekomstig leerkracht vind ik het heel belangrijk dat alle kinderen naar school kunnen!
Mijn concrete vraag aan u is of u

 

iets wilt sponsoren wat ik kan verkopen. Denk aan uw kaarten, posters of andere producten, waarvan de opbrengst naar mijn doel gaat. Ook kunt u natuurlijk zelf iets verkopen en de opbrengst (of een deel) aan mij schenken. Eerder is er een kaartenactie gehouden, waarvan een deel van de opbrengst naar mij ging. Deze actie is erg goed gegaan en heeft een bedrag van € 55,- opgebracht.

Mocht u een gift willen overmaken, dan kan dat via mijn persoonlijke actiewebsitehttp://rensinasteursma.inactievooredukans.nl. Ook laat ik u door een verslag op mijn website weten hoe alles is verlopen.

Rensina Steursma

(Edukans is een ontwikkelingsorganisatie die zich richt op onderwijs. Het uitgangspunt is dat ieder kind recht heeft op onderwijs. Edukans helpt kinderen in ontwikkelingslanden naar school door steun aan projecten van betrouwbare particuliere organisaties. Zie voor meer informatie: www.edukans.nl)

Dus…. Goed opgelet!

Wanneer jij een huisje of meerdere huisjes koopt, gaat de helft van de opbrengst naar het educatie project van Rensina. Jij blij, ik blij, Rensina blij en de kinderen in Ethiopië blij, zij krijgen een kans op een goede toekomst!

Product informatie:
De huisjes zijn gemaakt van hout met een FSC Keurmerk.
Het hout is grof van structuur, hier door is geen een huisje hetzelfde, en dus elk huisje uniek. Er kunnen huisjes bij zijn waarbij de nerven beter zichtbaar zijn in het hout dan bijvoorbeeld bij een andere houten huisje. Het ruwe aan de huisjes geeft de huisjes hun eigen karakter!

01.06.2014 Update!!

Het totaal bedrag is bekend van onze sponsor actie! We wensen Rensina ontzettend veel succes in Ethiopië !

Huisjes actie

Suus Strijbos

4 Comments
  • Heleen vd Hoeven (hhuis)

    10 april 2014 at Beantwoorden

    YOU GO GIRL!! ♥

    • Suus

      10 april 2014 at Beantwoorden

      Thanks Heleen! Ik vind het gewoon zo’n tof iniatief van Rensina! Ik wou je net appen dat je ff moest kijken 😉

      Liefs

  • lynda

    10 april 2014 at Beantwoorden

    Wat zijn jullie toch allemaal fijne meiden!!

    • Suus

      10 april 2014 at Beantwoorden

      Thanks Lynda! Hoop dat ik Rensina een leuk bedrag namens iedereen mag sponsoren!

      Bedankt voor je berichtje!

      Liefs Suus

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.