Lets meet Liens!

Afgelopen week ontvingen wij een heerlijk warm gebreide deken van Liens. Deze was perfect voor de styling van de nieuwe speelhoek! De bank kon wel wat kleur gebruiken en in een meidenhuis misstaat de kleur roze natuurlijk absoluut niet!

 

Graag stellen we jullie de ontwerpster van dit mooie product voor! En lees absoluut even verder, want we mogen een mooie korting geven aan onze volgers!

 

Wie is de persoon achter Liens?

Mijn naam is Eline, ik ben 24 jaar en pas begonnen met Liens. Ik heb interieur en stylen altijd super leuk gevonden, en dat werd helemaal erg toen ik uit huis ging en ging samenwonen met mijn vriend. Online alle webshops afgaan op zoek naar de leukste spulletjes en in de stad ook altijd op zoek naar weer iets leuks voor in huis. Het leek me toen al zó leuk om een eigen webshop te hebben, om zelf iets te maken, mooie pakketjes opsturen, mensen blij maken.

Hoe ben je ooit deze shop begonnen?

Begin dit jaar kochten mijn vriend en ik samen ons eerste huis. Een van onze aanwinsten voor het huis is de HK Living Rotan Egg Chair. Een heerlijke stoel, maar er moet wel een kussentje of dekentje in. Op Instagram kwam ik vaak dekens tegen van Merino Wol, van die hele dikke grote dekens, prachtig! Maar wat een prijskaartje hing daaraan. Ik besloot zelf op zoek te gaan naar wol (geen Merino, want die is super duur) van goede kwaliteit en zelf een deken te maken, met hulp van mijn moeder, want breien kon ik nog niet. De eerste deken was zo gemaakt, en ik gebruik hem nog steeds! En zo van het een kwam het ander, ging ik opzoek naar de perfecte en betaalbare wol, kocht wat kleurtjes in, en ging dekens verkopen. Ondertussen maak ik ook kaarten en kussens!

Wat maakt Liens zo bijzonder?

Liens is bijzonder omdat alle producten met de hand zijn gemaakt, van goede kwaliteit en betaalbaar. En omdat elk product met de hand is gemaakt, is elk product uniek. Ook sta ik altijd open voor verzoeken: zoekt iemand een ander kaartje, of een andere kleur deken, dan probeer ik altijd aan de wensen te voldoen.

Wat is jouw favoriete product uit je webshop en waarom?

Mijn favoriete product is de XL deken. Zelf heb ik de mosgroene altijd op de bank liggen. Hij is super mooi, heerlijk warm en zacht en groot genoeg om lekker met zijn tweetjes onder te kruipen. Met dit warme weer verhuis ik de deken vaak naar buiten, heerlijk als je savonds nog buiten wilt zitten en het wat afkoelt.

Wie of wat is jouw grootste inspiratiebron?

Ik heb niet één inspiratiebron. Mijn moeder zie ik wel als een voorbeeld: vroeger had ze een eigen bloemenwinkel en nog steeds is ze werkzaam in de bloemen. Ze werkt altijd hard, staat altijd voor je klaar. Maar ik heb ook veel bewondering voor webshops die klein begonnen en super hard zijn gegroeid, zoals Winkeltje van Anne en Sterrenhoudt. Voor mijn eigen shop haal ik veel inspiratie van Pinterest, je kan daar zo veel ideeën op doen!

Wat zijn jou uitdagingen voor de toekomst? 

Liens is nu nog een klein bedrijf, maar mijn uitdaging voor de toekomst is echt om Liens te laten groeien, naamsbekendheid te krijgen en heel veel mensen blij te kunnen maken met mijn producten! De klant is bij mij echt koning, dit klinkt cliché maar is in de praktijk niet altijd de waarheid. Ik doe dit omdat ik het leuk vind, niet omdat ik er bakken met geld mee wil verdienen. Jij vraagt, ik lever. Zo heb ik regelmatig dat iemand op zoek is naar een deken in een kleur die ik niet thuis heb liggen. Dan ga ik op zoek naar de kleur wol die de klant graag wilt en maak ik de kleur deken die hij/zij zoekt. Ik merk dat er ook vraag is naar kussens die passen bij de dekens, daar ga ik binnenkort mee aan de slag. Een bloemenwinkel in Nijmegen (Bloembinderij In De Roos) verkoopt een paar van mijn kaarten, maar zocht nog een aantal kaarten in een ander formaat. Dan ga ik op zoek naar de goede maat kaarten, bedenk leuke ontwerpen en lever de kaartjes.

 

Ben jij nu ook enthousiast geworden, en wil jij ook alvast ready zijn voor het najaar met zo’n heerlijke warme deken?

Met kortingscode “ Leeffstijl “ ontvang je deze week €15,- korting op je aankoop in de webshop van Liens.

 

No Comments

Post a Comment