LEEFFSTIJL LUNCHT – LOFT76 ROERMOND

Zaterdag 1 juli was het zover. Onze eerste lunch als team Leeffstijl. Nu we samen met Suus deel mogen uitmaken van team Leeffstijl is het goed om elkaar beter te leren kennen. Hiervoor spraken we af bij Loft76 in Roermond.



Bij Loft76 komen de woorden interieur, ontwerp en café samen. Suus en ik voelen ons er ondertussen nogal thuis. In 2014 begon de samenwerking tussen Suus en mij en organiseerden wij daar onze Instameeting in Roermond. Wij lieten samen de winkel zien en Loft76 organiseerde een High Tea voor ons. Loft76 heeft een fijn café, waar je op de mooiste design meubels van een heerlijk broodje, een soepje of een salade geniet. Alles onder het genot van heerlijke koffie en thee. Loft76 geeft ook workshops in het café. Verschillende workshops worden georganiseerd inclusief een hapje en een drankje. Het leuke aan het Loftcafé is dat alle meubels te koop zijn én dat ze regelmatig vervangen worden. Zo zit je dus steeds in een nieuw café en moet je wel heel vaak langskomen toch?

Wij als team Leeffstijl kozen voor een gewone lunch. Ik koos de italiaanse bol met beenham en honing-mosterdsaus. We dronken onze koffie op en liepen natuurlijk een rondje door de zaak. De zaak kenmerkt zich met mooie design-meubels en accessoires. Verschillende merken als Muuto, Vitra, Hay, Puik Art, Ferm Living en Ay Illuminate zijn er te koop. Vloeren, meubels voor binnen en buiten, kachels, stoffen voor vloerkleden en gordijnen, accessoires en schilderijen van bekende ateliers. Loft76 bevindt zich in een prachtig, oud pand aan de Godsweerdersingel in Roermond, dus niet alleen de meubels zijn prachtig, ook het pand is geweldig. Oude vloeren, een karakteristiek trappenhuis en mooi uitzicht over de stad. Loft76 heeft geregeld kortingen op zolder en dus kan het trappenhuis volledig gevolgd worden en mis je zo geen plekje van dit mooie pand. Naast dat Loft76 een interieurwinkel is, heeft het ook een webshop en maakt het ontwerpen op maat. Ook toen wij door de winkel liepen werden mensen persoonlijk geholpen met het vervullen van wensen.

 (Alle foto’s zijn gemaakt bij Loft76 – Roermond)

Het was een leuke dag. Leuk om team Leeffstijl zo beter te leren kennen. Suus nam nog cadeautjes mee voor ons en natuurlijk nam ik iets mee voor in huis.

Dankjewel Suus!

 

Liefs,

Heleen

Heleen

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.