iPhone cover – Appelhout

AppelhoutOké, mijn liefde voor hout en natuurlijke materialen is jullie wel duidelijk nu!
Maar dit product MOET en WIL ik echt nog even met jullie delen. Want ik weet dat de meeste van jullie ( de Apple gebruikers ) hem helemaal geweldig zullen vinden.
Sommige van jullie hebben hem al voorbij zien komen hier in ons ” last minute shopping blog “,de iPhone cover van Appelhout.


Appelhout
maakt te gekke iPhone , iPad en Macbook covers voor jou Apple product.
Inmiddels ben ik trotse bezitter van een unieke iPhone cover. Inderdaad je leest het goed..uniek! Want geen enkele cover is hetzelfde.
Dat kan ook niet want geen een stuk hout is hetzelfde, en deze cover worden gemaakt van echt hout!

Je hebt de keuze uit 3 verschillende soorten hout, Bamboo, Cherry of Walnut. De covers zijn 0,7 millimeter dik. Je merkt nauwelijks dat je iPhone dikker wordt.Appelhout
Ter bescherming kun je eventueel nog een bumper om je iPhone dragen want de cover beschermt enkel de achter zijde van je toestel.

Zelf heb ik gekozen voor de Walnut variant. Ik vind de kleur en de onregelmatige structuur van deze cover gewoon ontzettend mooi, niet alleen voor het oog, maar je voelt ook echt de houtnerven van je cover. De cover was makkelijk te bevestigen op mijn iPhone met de bijgeleverde plakinstructie. Je zorgt dat de achterzijde van je iPhone vet vrij is, verwijdert het folie van de cover. Gebruik je Apple logo of je camara als meetpunt voor het plakken van de cover. Als hij op de goede plek ligt, druk je hem goed aan. That’s all!

Heb ik jullie al overtuigd? Hier kun je hem makkelijk en snel bestellen, en binnen Nederland hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen.

Appelhout

Appelhout
De covers voor de iPhone zijn beschikbaar voor de volgende modellen 5 , 6 , 7 en SE.

Volgen jullie ons en Appelhout trouwens al via Instagram? Niet? Snel doen hoor!
We mogen namelijk een iPhone cover naar keuze weggeven aan een van onze volgers! Wat je hier voor moet doen? Go check it out on Instagram!

 

  • Winnares Karin Jacobs

Signature

No Comments

Post a Comment