Ice! – June Interiors

Sneeuw, ijs, ijsco. Via Instagram kwam ik op de te gekke webshop June Interiors! June Interiors heeft een winkel en webshop met een hele eigen sfeer. Gezellig, een combinatie van nieuw en oud en voor alle leeftijden!

Berinda Hercules, 36 jaar, startte June Interiors in het voorjaar van 2015 samen met haar schoonzus Lisa. In juni breidde ze hun webshop uit met een eigen label: behang, accessoires, stickers en zelfs meubels. Van babywiegjes en kastjes tot handige hebbedingetjes. Sinds vorig jaar richt haar zus zich op de meubellijn en gaat Berinda verder met de winkel en alle items zoals je die nu in de webshop en winkel ziet. Ze vertelt:

” We zijn destijds begonnen, omdat we wat misten op het gebied van kinderkamerinterieur. Hiervoor wilden we graag een mooie fysieke plek neerzetten waar mensen inspiratie kunnen opdoen en unieke items kunnen shoppen voor home & kids met daarbij natuurlijk een webshop, want daar
kun je niet zonder in deze tijd. Het belangrijkste is om zoveel mogelijk een eigen stijl neer te zetten en uniek te blijven. Kleine merken en samenwerkingen met ontwerpers en mensen in de regio is wat
June bijzonder maakt. De combinatie van kleuren, vintage en nieuwe items van eigen label en dat van andere vaak kleinere labels vormen samen June Interiors. Vaak zijn het kleuren en items die niet alleen leuk zijn voor kids, maar die ook op andere plekken in je huis mooi staan. “

 

  

Prachtige producten! Zoals de ijsjeslamp en de ijsjesslinger. Moeten deze persé op een kinderkamer? Nee hoor! Voor de foto’s hingen we de lamp in het kamertje van kleine Lexie. Tegenwoordig hangt die in mijn klaslokaal. Boven de leeshoek, naast de klok. De kinderen vinden ‘m fantastisch. Een lamp voor echt álle leeftijden dus!

De ijsjes komen in veel verschillende soorten, maten en kleuren terug in de webshop. Zwart is mijn favoriet. Zo breng je in een lieve babykamer, net een beetje extra contrast. Stoer toch?

Ook Berinda heeft de ijsjeslamp en de Smile spiegel als favoriet. Dit omdat ze gewoon blij wordt als ze naar deze items kijkt. Het zijn super leuke accessoires waar je altijd een leuke plek voor kunt vinden. Ze vertelt tot slot:

” Je eigen koers varen is voor mij wat werkt en daarbij niet teveel te kijken wat anderen doen. Doe waar je blij van wordt en dan straal je dat ook uit met je webshop. Zoek daarbij samenwerkingen met anderen die je inspireren en kunnen helpen. “

 

Kans maken op de ijsjes lamp van June Interiors? Volg @juneinteriors op Instagram en vertel ons hieronder waar jij de lamp op zou hangen!

* De winnaar van de stoere ijsjes lamp van June Interiors is Heidi *

 

 

Liefs,
Heleen

Heleen

16 Comments
  • Janne Schynkel

    15 december 2017 at Beantwoorden

    Wij verwachten binnenkort onze tweeling, 2 jongens dan nog wel, dus zo’n stoere ijsjeslamp zou fantastisch zijn 😉

  • Ellen van Bommel

    15 december 2017 at Beantwoorden

    Niet oneerbiedig bedoeld maar op mijn toilet 😉 Hartstikke leuk om al mijn bezoek mee te verrassen.

  • Sandra van den Heuvel

    15 december 2017 at Beantwoorden

    Day onze dochter eet het liefst elke dag een ijsje, het zal je dan ook niet verbazen dat één van haar eerste woordjes “ijs” was. Toen ze twee werd kreeg ze een enorme ijsjestaart en nu een lampje winnen in de vorm van een ijsje is fantastisch. Day wil graag een lampje aan in de nacht en nu hangt er een Ikea lampje, niet heel hip…..dus erg welkom dit leuke lampje

  • Roxanne

    15 december 2017 at Beantwoorden

    Op de kamer van onze dochter. Een mooie aanvulling bij haar ijsjesslinger van June interiors en hopelijk een goede hulp bij het slapen!

  • Jantine

    15 december 2017 at Beantwoorden

    Mijn zoon Gijs is helemaal gek op… IJS! Zomers én ‘s winters. In het voorjaar krijgen we een nieuw huis, en dan zou het tof zijn om zo’n mooie lamp op zijn kamer te hangen!

  • Rianne

    15 december 2017 at Beantwoorden

    Bij Liv op der kamertje!! Super leuk boven der bedje daar is vast nog een plekje voor!
    Rianne

  • Lotte Hunink

    15 december 2017 at Beantwoorden

    Ohh zo leuk! In ons nieuwe huis (als alles doorgaat) in het kamertje van Vic! Zie het al helemaal voor me…boven een leuke zitzak/ leesboekje of boven de commode! Duimen, duimen, duimen!

    Xxx lotjes_kiekjes

  • Rachel Cornelissen (reedsj)

    16 december 2017 at Beantwoorden

    Wat tof! Deze zou een plekje krijgen bij het bedje van onze ijsjes-lover Bing! Het liefst eet hij elke dag een ijsje, zelfs in de winter.
    De laatste tijd wil hij ook steeds een nachtlampje aan als hij gaat slapen. Deze zou heel gaaf zijn!

  • Nathalie M.

    16 december 2017 at Beantwoorden

    Deze lamp zou helemaal leuk zijn om bij de kaptafel te hangen, alhoewel hij overal staat! Past helemaal in de scandinavian/industrial stijl die ik daar doorvoer! Vind het leuk om iets bijzonders aan de wand te hebben.

    Ik volg june interiors sinds kort en het winkeltje blijkt vlakbij mijn huis te liggen. Super leuk om ontdekt te hebben! Houd enorm van Arnhem en de kleine winkeltjes waar je werkelijk aaaalles van wil hebben!

  • Heidi

    20 december 2017 at Beantwoorden

    Ice ice baby! 🍦 Ik zou dit heerlijke 🙂 lampje heel graag ophangen in het kamertje van mijn neefje Mauk. Hij is net één geworden en heeft op z’n kamer nu een lief klein hoekje waar een houten bureautje met een stoeltje en wat boekjes staan. Het lampje zou het echt afmaken! En, Mauk smult van ijsjes! XO

  • Margriet

    20 december 2017 at Beantwoorden

    Oef… lastig! Ik denk dat ie gewoon ons hele huis zou verkennen. Beginnen op de kamer van onze dochter, die nu alweer naar zomer verlangt. Dan een tijdje op de kamer van onze zoon, die geniet van alles wat sneeuw en ijs is 🙂
    En dan in als het weer warmer wordt in onze woonkamer, voor een zomers sfeertje! Naast de poster met de tekst ‘All you need is ice cream’!

  • Marit

    20 december 2017 at Beantwoorden

    Aangezien onze dochter Bo moet verhuizen naar een andere kamer ivm de komst van een nieuwe baby. Zou ik dit te gek zijn voor haar nieuwe kamertje!

  • Mieke Goedkoop

    20 december 2017 at Beantwoorden

    Er is een baby onderweg en dus moeten er wat spullen van mijn dochter Isa van drie naar de babykamer straks. We willen de kamer van Isa dan ook pimpen zodat zij ook blij is met haar nieuwe grote meiden kamer. Deze lamp is stoer en lief tegelijk en zou dus super staan!

  • Manon steeghs

    21 december 2017 at Beantwoorden

    Wat een gave lamp! Wij zouden hem op de babykamer hangen. In april verwachten wij ons eerste kindje. We willen een stoere babykamer maken.

  • Kim

    22 december 2017 at Beantwoorden

    Wat een onwijs leuke lamp! Ben al een tijdje op zoek naar een lampje voor op de babykamer van onze dochter Pip, maar vond nog niks geschikts. Deze is geweldig!

  • Eliene Aerts

    22 december 2017 at Beantwoorden

    Deze geweldige ijsjeslamp zou ik in de babykamer van mijn (toekomstige) nichtje hangen! ICE ICE baby 😍

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.