Heel persoonlijk – About Hout en Deco

Instagram! Een heerlijke plek om inspiratie op te doen! Al een poosje zijn Roy en ik op zoek naar hoe wij enkele reisfoto’s aan ons interieur kunnen toevoegen en zo kwam ik Ilona tegen van About Hout en Deco.

Zij kon mij helpen ons interieur persoonlijker te maken en ook kwam er nog een extra verassing mee.

Ik bestelde meerdere foto’s bij Ilona. Ik wilde graag ons interieur verassen en mijn schoonzus. Voor ons interieur bestelde ik twee foto’s. De eerste foto is van onze reis afgelopen zomer. Eén van de prachtige bruggetjes in de jungle van Corcovado in Costa Rica. De andere foto is van 2 jaar terug waarop Roy samen met de Masai de traditionele machtssprongen uitoefent. Te gek om in het interieur te hebben toch?

 

Daarnaast moest ik natuurlijk een naamblok proberen en dus veraste ik mijn schoonzus. 21 juli werd Lexie geboren. Lexie heeft een prachtig kamertje, maar de blokken van Ilona zouden ook hier iets heel moois toevoegen. Ik stuurde een foto van Lexie en gaf de geboortedatum van kleine Lexie door. Na een poosje kwam er een grote doos binnen. Niet 4, maar 5 mooie foto’s waren heel strak op hout gedrukt en ook het naamblok zag er goed uit! De fotoblokken van About Hout en Deco worden allemaal, apart verpakt, geleverd in een doos die gevuld is met papier. Zo beschadigen ze onderweg niet. Handig toch?

 

Enkele vragen aan Ilona:

Wie is de owner?

Ik ben Ilona Savelkoul, woonachtig in Blerick. Al ruim 11 jaar ben ik samen met Paul, waarvan 9 jaar getrouwd. Sinds 24 januari 2015 ben ik trotse mama van Yvar.

Wie of wat liet jou deze webshop beginnen?

Al van kinds af aan was een eigen winkel mijn grote droom. Al snel kwam ik in de detailhandel terecht en koos op de Gilde opleiding voor de BBL opleiding. 4 dagen werken en 1 dag naar school. Ik was niet iemand van het denken, maar ik wilde vooral bezig zijn. Na anderhalf jaar besloot ik dat het me niet lukte. Ik ben gestopt met de opleiding en full-time gaan werken. Het gevoel van een eigen winkel is altijd gebleven en hier zijn al heel wat brainstorm momenten de revue gepasseerd. Na een mogelijke periode heb ik afgelopen januari de knoop doorgehakt. Ik ga een webshop beginnen. Na veel dromen en vele jaren wachten, is het dan toch echt een feit. Ik ben trotse eigenaar van About Hout en Deco!

Waarom About Hout en Deco?

De naam heb ik gekozen omdat ik custom-made houtblokken maak. Hout is mijn ‘main item’ en daar draait het vooral allemaal om. Naast de houtblokken wil ik nog een mooie collectie. Met About Hout en Deco kan ik verder uitbreiden en kan ik alle kanten uit.

Wat kenmerkt jouw shop?

Ik ben zeer gedreven en er gaat niets de deur uit zonder tevredenheid van mijzelf. Als ik iets maak en er niet blij mee ben, begin ik gewoon weer opnieuw. Ik ben nog vooral druk met het uiterlijk van mijn webshop, daar wil ik nog veel aan veranderen, maar wat precies weet ik nog niet. Proberen te vernieuwen vind ik ook een hele belangrijke. Ik droom van een nieuw product op de markt brengen waar alle klanten helemaal gek van worden. Hoe tof is het als straks heel Nederland iets van mij heeft?

Welk product zou jij vandaag nog uit de shop bestellen en waarom?

Kiezen is niet mijn sterkte kant! Ik zelf ben helemaal weg van de nieuwe gepersonaliseerde naamblokken. Ontzettend leuk voor op de babykamer of als kraamcadeau. Ook vind ik de nieuwe zwanger mijlpaalblokken echt te gek. Ik vind het bijzonder dat aanstaande moeders de mijlpalen in hun zwangerschap vastleggen en voor later bewaren.

Wat is het geheim om de webshop tot een succes te maken?

Ik denk dat het toch echt de passen en de droom is die je moet hebben. Je moet er veel tijd en energie in steken, zeker in het begin. Begin niet met heel veel producten, maar creëer je eigen collectie. Ik vind het toch wel echt tof dat overal About Hout en Deco op staat. Dus je moet gedreven zijn en je ideeën moeten blijven bruisen.

Welke tip geef jij aan andere webshop owners?

Volg je hart en je dromen. Doe wat je leuk vindt en sta er altijd positief in. Het zijn jouw dromen en die pakt niemand je af!

 

De fotoblokken die Ilona levert zijn echt prachtig. Doordat de randjes van de blokken iets geschuurd zijn, lijkt het net of de foto’s echt uit het hout komen. Ilona heeft gelijk. Ze heeft hart voor haar zaak en levert haar producten heel mooi af! Dankjewel.. ook namens Lexie!

Ook één van de producten van About Hout en Deco bestellen? Met de kortingscode ” Leeffstijl ” bestel je nu met 20% korting ( m.u.v. de Giftcards, geldig t/m 23-11-17 ).

 

Liefs,
Heleen

 

Heleen

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.