Finally Finley

Alcoholvrij en Caloriearm. Voor de healthy’s onder ons twee aantrekkelijke woorden.
Ik moet toegeven dat ik een waterdrinker ben en eigenlijk amper frisdrank neem. Toch nieuwsgierig naar dit nieuwe drankje, dus ik zeg deze proberen deze gewoon even uit.

Een zonnige zaterdagmiddag leek mij een geschikt moment om dit hippe blikje uit de koelkast te halen.
Ik koos voor de smaak: bloedsinaasappel-pompelmoes. Zoals beloofd een lekker verfrissend, sprankelend, en een niet al te zoet drankje.
Finley is gemaakt van vruchtensappen met uitsluitend natuurlijke aroma’s en bevat geen conserveringsmiddelen.
Het drankje is wel gezoet met Stevia waar ik niet enorm dol op ben, dit zijn immers natuurlijk net zo goed (verbloemde) suikers.
Een blikje Finley bevat daarentegen circa 50 calorieën, wat tegenover een blikje Fanta of Cola (welke maar liefst circa 2,5 maal zoveel calorieën bezitten) natuurlijk wel erg meevalt.
Hiermee zijn de calorieëntellers onder ons ook weer tevreden.

 

 

Naast de door mij geteste smaak zijn er nog meer varianten op de markt gebracht: sinaasappel-cranberry, citroen-vlierbloesem en de mocktails Mojito, Spritz en Royal.
Ik ben zelf wel erg benieuwd naar de zogenaamde Mocktails. Helaas heb ik deze nog niet voorbij zien komen in de supermarkt. Zodra ik deze tegenkom zal ik ook deze zeker niet laten staan. Al met al een prima en vooral hip uitziend drankje met een laag caloriegehalte.

 

Liefs,

Josianne

Josianne

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.