Easy Kerst DIY

Zoals jullie weten zitten wij midden in een verbouwing deze December maand ( en de maanden daarop volgend ) dat betekend dus ook dat we een beetje creatief moeten zijn in het gezellig maken van ons huisje voor de avonden die we op de bank zitten.

Nou kan dat voor sommige mensen best lastig zijn om tussen de ” troep ” een gezellige sfeer te creëren, maar hey , het is je vak of niet. Ik maakte een simpele DIY die ik een tijdje geleden in een Duits tijdschrift heb zijn staan. En ik vind hem eigenlijk zo leuk en simpel dat ik hem perse wilde delen met jullie.

Wat heb je nodig!

  • een bosje Eucalyptus
  • lege glazen flessen
  • water
  • dinerkaarsen

De how to behoeft eigenlijk geen uitleg want die is kei simpel.

Vul de flessen met water, duw met een draaiende beweging de Eucalyptus in de fles. Dinerkaars er boven in, en klaar is je kerst kandelaar.

Gezellig toch! Fijne Avond!

Suus Strijbos

4 Comments
  • Week 5 - L'eeffstijl

    11 december 2017 at Beantwoorden

    […] we nog makkelijk vanalles proberen voor er gestuct is. Oh en ik deelde met jullie een simpele DIY op het blog vandaag! Hebben jullie hem al […]

  • Leon

    12 december 2017 at Beantwoorden

    Wat een leuk idee! Ik hou zelf heel erg van eucalyptus en droogbloemen en heb ze nog nooit op deze manier gezien.. blijven ze dan langer goed vraag ik me af? Ik ga het eens proberen! Leuk even wat anders voor de kerst dan bloemen in een vaas.

    • Suus

      12 december 2017 at Beantwoorden

      Het is dit jaar hier ook een probeersel! Wij zijn bezig met de verbouwing van onze nieuwe boerderij woning uit 1901. En wilde het deze maand toch een beetje gezellig maken op een makkelijke manier. Ik ben er wel al achter dat je het water regelmatig moet verversen anders wordt het water een beetje groenig van kleur.

  • […] mijn kersttafel maakte ik een simpele DIY die ik vorig jaar ook al eens maakt. Van 2 lege glazen flessen maakte ik 2 pareltjes van kandelaars. Wat heb je hier […]

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.