Drie combinaties met de trendkleur van 2018 – Low(er)-budget

Zoals Suus al schreef, is Heart Wood dé kleur van het jaar 2018. De kleur Heart Wood past in het thema ‘Thuis als veilige haven’ en probeert ons af te scheiden van de drukke, snelle wereld om ons heen.

Flexa adviseert ons Heart Wood in een persoonlijk kleurenpallet toe te passen, om zo je eigen sfeer te creëren. Het fijne is dus dat het toepassen van deze kleur in één wand of kleine dingen kan zitten. Je hoeft niet je hele interieur aan te passen, YES! Vandaag ging ik op zoek naar low(er)-budget-tips, naar hoe je Heart Wood op jouw persoonlijke manier kunt toepassen in het interieur met leuke koopjes. Ik heb drie stijlen voor je met dé trendkleur van 2018. Welke kies jij?

 

Flexa.nl

Levendig fris:

Door Heart Wood te creëren met harde groene en gele tinten, laat je de roze kleur er echt uitspringen. Er ontstaat een contrasterende kleurencombinatie die elke kamer tot leven brengt. Ben jij geïnteresseerd in de kleur Heart Wood en heb jij harde groene tinten in huis of een gele wand? Voeg Heart Wood dan toe om je kamer tot leven te brengen. Fris binnenkomen toch?

Kaarsenhouder Kutter €20,- , Misterdesign.nl
Wandklok Zuiver €69,- , Fonq.nl
Maya Poster Ferm Living €27,- , Misterdesign.nl
Theepot PIP Studio €29,- , Fonq.nl
Hanglamp Unfold €169,-, Misterdesign.nl
Plaid Imbarro €62,50 , Vtwonen.nl
Kussen Ferm Living – €37,50 , Misterdesign.nl
Plant Wall Ferm Living €12,50 , Misterdesign
Voorraadpot Libbey €29,95 , Fonq.nl

 

 Flexa.nl

Comfortabel zacht:

Meer van de zachte pastel tinten in huis? Door Heart Wood te combineren met natuurlijke en zachte blauwtinten, haal je het frisse van het buitenleven naar binnen. Zo zondig je je wel af van het drukke leven buiten, maar houd je wel die fijne combinatie van binnen met buiten. Er ontstaat een frisse bries en een comfortabele warmte. Heb jij al blauw in huis? Verf een wand met Flexa Heart Wood of voeg mooie accessoires toe in deze trendkleur. Je merkt meteen de kracht van deze combinatie. Een zacht welkom-sfeertje ontstaat al snel.

 

Vaas Pip Royal €25,- , Vtwonen.nl
Kuip stoel Zuiver €149,- , Vtwonen.nl
Schapenvacht Urban Nature 159,95 , Vtwonen.nl
Schaal Zone Peili €24,95 , Vtwonen.nl
Waxinelichthouder Lene Bjerre Abriana €9,99 , Vtwonen.nl
Hanglamp Seletti 32,- , Vtwonen.nl
Plaid Riverdale €29,95 , Fonq.nl
Vloerkleed Nomad €44,10 , Misterdesign.nl
Hangstoel Amazonas Havanna €59,90 , Vtwonen.nl

 

Flexa.nl

Natuurlijk warm:

Wil je voor het totaalplaatje gaan en de trendkleur volledig toepassen in je huis? Combineer Heart Wood dan met kleitinten en zacht roze. Er ontstaat een warme, natuurlijke sfeer. Door het toevoegen van houten materialen ontstaat er een mooi en zacht contrast. Je voelt je hierin toch direct thuis?

Vloerkleed Roomblush €53,- , Fonq.nl
Hanglamp trekkoord Kikkerland €14,95 , Vtwonen.nl
Kan Serax €24,90 , Fonq.nl
Shelf hangers Ferm Living €31,50 , Misterdesign.nl
Kussen Ferm Living €36,- , Misterdesign.nl
Organizer Storebror €34,95 , Vtwonen.nl
Bloempot met schotel Bloomingville €23,20 , Fonq.nl
Broodplanken Hkliving €39,95 , Fonq.nl
Plaid Malagoon €55,96 , Vtwonen.nl

 

Welk kleurenpallet is jouw favoriet? Ga je net als ik voor de levendige frisheid van geel en groen, kies je voor comfortabel zacht met blauwtinten of kies je voor natuurlijk warm met de roze/bruine aardetinten? Laat vooral een reactie achter in de comments hier beneden!

 

Succes met shoppen en liefs,
Heleen

Heleen

1 Comment
  • Leon

    19 september 2017 at Beantwoorden

    Ik vind ze allemaal zo mooi! Maar ben toch wel echt fan geworden van de laatste kleuren pallet.. helemaal roze.. Ik ben heel erg geïnspireerd om mijn hele interieur om te gooien.. of beter, gewoon een aantal woon accessoires te ruilen voor een paar nieuwe. Ik ben laatst ook weer gaan verven en heb nu al zin om deze kleuren te gebruiken.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.