De kleuren van morgen

Ze zijn weer bekend de trendkleuren voor het jaar 2017.
De bekende verfmerken zoals Flexa en Histor hebben met hun trendkleur voor 2017 al menig hart veroverd!

Vandaag meer over de laatst genoemde! In samenwerking met Histor testte ik hun kleur van het jaar 2017… De kleur Dorade!

kleur-van-het-jaar


” Dorade is een kleur die zich als een ware kameleon aanpast aan zijn omgeving. In combinatie met donkere, neutrale kleuren ervaar je hem als een warme violet-grijs. Naast wit en roze voelt Dorade als paars en in combinatie met poederkleuren ontstaat een stijlvol, sereen palet. De kleur Dorade heeft vele kanten: ze is eigentijds, bescheiden, speels, kalm, uniek en elegant.
Daarom heeft Histor de kleur Dorade gekozen als kleur van het jaar 2017.”

 

fullsizerenderIk wordt altijd zo enthousiast als ik weer iets in huis kan verven. Geef mij een kwast, roller en een pot verf en ik ben helemaal in mijn element.
Met een simpele kleur, kun je alweer zo’n verandering in je huis aanbrengen. Het is helemaal niet nodig om meteen een nieuwe interieur aan te schaffen. Mijn budget oplossing voor een andere sfeer in huis is niets meer en minder dan verf!
Dorade

Toen ik de nieuwe trendkleur van de Histor binnen kreeg per post, wist ik ook niet hoe snel ik dat ene muurtje moest gaan verven.
Ik ervaar de nieuwe kleur “Dorade” van Histor als een mooie en warme Violet-Grijze kleur op mijn muur. Een mooie kleur om te combineren met blank hout waar ik zo gek op ben. Maar ook met wit of grijstinten of het groen van een mooie plant, cactus of bloem.

Op Instagram stories hebben jullie al mee kunnen kijken met de verf klus, hier op het blog deel ik graag met jullie het resultaat van de kleur!

Dorade

DIY Dorade
Na het verven van de muur had ik nog verf over, het leek me een leuk idee om een blank houten foto lijstje een dip te geven in dezelfde kleur als op de muur, zodat het fotolijstje voor de helft optisch in de muur verdwijnt. De kaart van “het meisje met de parel” nam ik dit jaar mee op de VT wonen & Designbeurs in Amsterdam.

 

Veel verfplezier allemaal.

Signature

Suus Strijbos

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.