Back to school met Søstrene Grene

Wauw, ik zit niet meer op school maar dat neemt niet weg dat ik niet van mooie (school) spullen houdt.
Onder het motto ” je werkt beter met mooie spulletjes ” testen wij een deel van de schoolcollectie van Søstrene Grene. Want je hoeft het natuurlijk niet alleen voor school te gebruiken. Hoe wel je met zoveel mooie spullen wel graag weer naar school zou willen gaan. Dus voor alle studenten, ZZp’ers en arbeiders, laat ik jullie graag een deel van hun mooie collectie zien!

Ik ben echt een s**ker voor mooie spulletjes, vooral mooie stationary. Vroeger al toen ik zelf nog op school zat, keek ik al uit naar de zomer vakantie, niet om lekker op reis te gaan, maar om al het moois voor het nieuwe schooljaar uit te zoeken. Nu ruim 10 jaar later, niet meer studerende maar hard werkend, kijk ik nog steeds uit naar de zomervakantie met deze reden. Gewoon om dat ik zo dol ben op notitie boekjes, mooie pennen en potloden en andere hebbedingen.

Søstrene Grene wist me dan ook deze keer weer te pleasen met super mooi ( voor mij ) kantoor materiaal. Daar ik veel vanuit thuis werk ( en deze blog vandaag zelfs vanuit de mijn werkplek in de tuin typ ) is mooi materiaal een must voor mijn kantoor. Het oog wilt ook wat toch! Een kleine impressie van al het moois dat Søstrene Grene dit schooljaar te bieden heeft.

Prijzen:
  • Notebook €1,98
  • Insteekhoezen €0,42
  • Gummetjes in flesje €1,53
  • Bind clip groot € 0,42
  • Bindclip klein per 4 stuks €0,97
  • Potloden per 4 stuks €1,08

 

 

 

No Comments

Post a Comment